Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Czy kredyt gotówkowy można zaciągać na dowolny cel?
Witam. Dokładnie tak samo jak w temacie, czy kredyt gotówkowy może być zaciągany na dowolny cel i czy należy ten cel ujawnić? Czy kredyt gotówkowy to najlepsza opcja jeśli kupujemy jakieś dobra trwałe do domu?
Oczywiście, są kredyty hipoteczne- na mieszkanie, samochodowe na auto itp, jednak gotówkowy kredyt możesz dostać na taki cel, na jaki tylko chcesz i nie musisz tłumaczyć sie z tego w banku.
jeżeli chodzi o kredyt gotówkowy to faktycznie nie musisz mówić po co, ale jak kupujesz coś do domu to możesz wziąć na raty, poszukać promocji 0%, ja tak wzięłam sprzęt z euro rtv a kredyt udzielił sygma bank, wszystko załatwiasz w sklepie w 10 min
Dokładnie, kredyt gotówkowy jest na dowolny cel, czasem trzeba go podać, ale bank nie będzie sprawdzał na co go wydaliśmy. Do końca czerwca z pomocą Idea Expert można starać się o gotówkę na PIT. Z tego co widziałem na ich stronie to nawet do 200 tysięcy ale wiadomo, że kwota zależy od zdolności kredytowej kredytobiorcy.
Właśnie w tym, że nie zawsze ktoś chce powiedzieć po co mu pieniądze. Zresztą z doświadczenia wiem, że ludzie namiętnie kłamią w tych wnioskach o kredyty. W każdym bądź razie w gotówkowym nie trzeba mówić na co.
Nie ma obowiązku mówienia na co jest kredyt, chyba że kredytem konsumenckim pokrywasz zobowiązania firmowe. Najlepiej we wnioskach odpowiadać: remont domu, mieszkania. Nikt nie bada wiarygodności tej odpowiedzi. Zadaje sie je w przypadku np. gdy klient chce gotówke bo mu kredyt wisi. Wtedy doradca może zastosować konsolidacje. Proste Nic przeciwko klientowi w tym pytaniu. Cel kredytowania jest istotny przy kredycie hipoteczny. Musisz wtedy przedstawić konkretna nieruchomość zbadana przez rzeczoznawce.
A tak to nikt nie sprawdza czy kupiłeś kilo cementu czy kilo koksu
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.