dług na 250 000 zł- komornik - nie mam za co spłacać:(

muszka33

Member
witam

mam dług na 250 000 zł. Jest oczywiscie u komornika..nie mam za co go spłacić...co mam robić? Czy mogę skąś pożyczyć pieniadze na spłatę kredytu?

Możesz spróbować w parabanku. W banku tradycyjnym pożyczki raczej nie otrzymasz...Ale tutaj jest obojętne czy masz BIK czy też komornika. Może warto spróbować, innej możliwości nie widzę:(

Z długiem 250 000 zł oddłużanie z windykacja komornika??
życzę powodzenia oddłużanie tu nie pomoże jeżeli już jest komornik to wierzyciel chce pieniędzy z powrotem
Ba jeżeli będzie wierzyciel chciał się dogadać do już będzie sukces przy takiej kwocie!!
Oddłużanie ok zgadzam się jest ok ale nie w takiej sytuacji nie łudźmy się chyba ze zadłużone jest mieszkanie nap i poradzą ci byś się dogadała z wierzycielem sprzedała sama i dług oddała a różnice wsiąść dla siebie
Oddłużanie było by skuteczne nap w kwocie 25tys a nie 250tys

Witam,
nie podała Pani wielu istotnych czynników, chociażby odnośnie składników Pani majątku. Proszę poczytać o upadłości konsumenckiej transgranicznej. Choćby na stronie Wikipedii. W Pani przypadku może być to jedyne rozwiązanie.

Z długiem 250 000 zł oddłużanie z windykacja komornika??
życzę powodzenia oddłużanie tu nie pomoże jeżeli już jest komornik to wierzyciel chce pieniędzy z powrotem
Ba jeżeli będzie wierzyciel chciał się dogadać do już będzie sukces przy takiej kwocie!!
Oddłużanie ok zgadzam się jest ok ale nie w takiej sytuacji nie łudźmy się chyba ze zadłużone jest mieszkanie nap i poradzą ci byś się dogadała z wierzycielem sprzedała sama i dług oddała a różnice wsiąść dla siebie
Oddłużanie było by skuteczne nap w kwocie 25tys a nie 250tys
Ja też miałem podobne zadłużenie. Chyba całkowicie go nie będzie. Może też chcesz spróbować? Zadzwoń do mnie 723777027. Może coś wymyślimy.

Byłam w podobnej sytuacji, wpadłam w spirale zadłużeń na blisko 100 tysięcy. Skorzystałam z pomocy prawnej miejscowej kancelarii, dzięki której mój dług został umorzony. Z chęcią podzielę się swoimi doświadczeniami 577-555-905.

Powrót