gdzie zaciągnąć kredyt na spłatę komornika ??

loska

Member
witam

Mam trochę długów do spłacenia, a przede wszystkim na moich zaobowiązanich mam komornika.
gdzie zaciągnąć kredyt na spłatę komornika ??

Na spłatę komornika żadna instytucja nie udzieli kredytu, a więc najlepszym wyjściem jest w tej sytuacji starać się pożyczyć co nieco od jakiejś osoby znajomej lub w rodzinie.

Witam, jestem zainteresowana pożyczką, ponieważ do spłaty pożyczkę wysoko oprocentowaną czy ktoś może mi pomóc jak się do tego zabrać ?

To jest błędne koło, bo kolejny kredyt trudno będzie dostać, a na pewno trzeba będzie go spłacić i koło się zamyka.

Jaka firma w Polsce,pomoże mi dowiedzieć się o moich wszystkich długach w kraju,tak aby zrobić z tego jeden dług(wszystko do kupy)abym mógł zacząć to spłacać.Posiadamw tej chwili płynność finansową,mam nadzieje że na dłuższy czas.

Ja ostatnio widziałem na FinanceInvest takie oferty pożyczek na spłatę komornika.
Mało tego - wiele ludzie pozytywnie się wypowiadało o niskim oprocentowaniu tych pożyczek tam

Jaka firma w Polsce,pomoże mi dowiedzieć się o moich wszystkich długach w kraju,tak aby zrobić z tego jeden dług(wszystko do kupy)abym mógł zacząć to spłacać.Posiadamw tej chwili płynność finansową,mam nadzieje że na dłuższy czas.
witam
kruk sa polecam złożyc wniosek chęttnie pomoga wtej sprawie

firma starfinance pomaga osobom z zadłużeniem komorniczym sprawdź ich ofertę tam pożyczkę dostaniesz od prywatnej osoby

Na http://bskorzuchow.pl/ znajdziesz ofertę pożyczki pozabankowej przez internet z dogodnymi warunkami i uczciwymi zasadami.

W InfoChwilowka znajdziesz pożyczkę bez BIK, BIG i KRD, poza tym możesz liczyć na:
-uczciwe warunki udzielania pożyczki
-kredyt na dowolny cel bez sprawdzania zdolności kredytowej
-również dla osób zadłużonych, ze złą historią kredytową i z komornikiem
-chwilówkę bez zaświadczenia o zarobkach i bez przedstawiania rozliczenia PIT
-bardzo wysoką przyznawalność
-pożyczki bez poręczycieli

Wystarczy Twój dowód osobisty i dostęp do internetu gdyż wszystkie formalności załatwisz online -Wszystko załatwisz bez wychodzenia z domu.

Zapraszam do skorzystania z oferty i dołączenia do grona zadowolonych klientów. Działamy w miastach: Warszawa, Kraków, Łódź, Wrocław, Poznań, Gdańsk, Szczecin, Bydgoszcz, Katowice, Tychy, Sosnowiec i Bytom.

Pełna oferta na: http://bskorzuchow.pl/

A nie było by lepiej zmobilizować się popracować na 2 etaty albo dorobić sobie dorywczo bądź przez internet i skończyć z tą pętlą kredytową ?

Powrót