Gdzie znajdę uczciwe kredyty?

macias

New Member
Tyle ostatnio się słyszy o aferach bankowych i firmach pożyczkowych naciągających na przedpłaty lub smsy? Pytanie mam czy jest gdzieś jakaś sprawdzona lista instytucji, które udzielają uczciwe kredyty bez przedpłat i naciągania?

Jest kilka sprawdzonych instytucji, nie chcę tutaj agitować na rzecz którejkolwiek z nich.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Sam ostatnio byłem w podbramkowej sytuacji, bo zepsuł mi się samochód, a przelew za projekt miał dotrzeć dopiero za tydzień. Skorzystałem z porównywarki kredytów chwilunia.pl , dzięki czemu dokonałem właściwego wyboru. Można powiedzieć, że zapomniałem już o pożyczce, bo spłaciłem niemal od razu. Na pewno jeśli będę potrzebował pilnie gotówki, to znowu zdecyduję się na chwilówkę.

Tyle ostatnio się słyszy o aferach bankowych i firmach pożyczkowych naciągających na przedpłaty lub smsy? Pytanie mam czy jest gdzieś jakaś sprawdzona lista instytucji, które udzielają uczciwe kredyty bez przedpłat i naciągania?
Zobacz na wszystkiepozyczki.pl Tam znajdziesz same najlepsze Vivus, Dfi24, Proficredit i inne sprawdzone. Polecam

EASY KREDYT to ogólnopolski zespół doradców, którzy są do Twojej dyspozycji I pomoga ci uzyskac kredyt tanio i szybkoZalatwiamy kredyty gotowkowe ,na fiirme oraz kredyty konsolidacyjne. Wspolpracujemy z kilkunastoma bankami.Z nami zdobędziesz łatwo i bez zbędnych formalności szybką pożyczkę. zapraszam po wiecej szczegolow
EASY KREDYT – pomożemy Ci uzyskać kredyt w banku!

Najlepsza instytucja to oczywiście bank, no ale nie każdy tam dostanie. Proponuję jednak korzystać z tych najbardziej znanych. Oni zasadniczo są uczciwi.

Powrót