Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Jakie dokumenty muszę posiadać aby zaciagnąć pożyczkę w Providencie?
Zasadniczo wystarczy dowód osobisty, ale oczywiście należy nadmienić, że Provident to nie jest najlepsza z opcji brania pożyczek, gdyż tam jest bardzo drogo.
KRD erif BIG informator itd itp czy klient ma komornika i tym podobne
kwota do 1000zł jeżeli nie mamy komornika na głowie jest osiągalna ale również jeżeli nie spłacaliśmy innych chwilówek i pożyczek pozabankowych i jesteśmy za to wpisani w bazy dłużników na cuda bym nie liczył
jeżeli mammy jakieś inne zadłużenia to generalnie mamy spokojnie
A koszty no są i to sięgające do 100% kapitału średnio za 1000zł pożyczki z obsługa domowa oddamy 1870 w zależności od ilości rat itd
taniej wyjdzie z opcja przelew około 1500zł za 1000zł pożyczone ale również zależy to od ilości rat
Ja brałam w providencie kilka razy pożyczki i zawsze na sam dowód.
Z wizytą domową się kompletnie nie opłaca, ostatnio wzięłam 3000 zł a spłacić muszę ponad 5000 zł..
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.