Jestem osoba zadluzona ktora szuka wyjscia z dlugow

• Autor wątku Autor wątku irenka
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
I

irenka

Guest
Witam, też jestem osobą zadłużoną która szuka wyjścia z tej sytuacji. Czy może mi ktos poradzic jak rozwiązac ten problem? Będę wdzięczna.
Pozdrawiam

Witam jestem w ciężkiej sytuacji (ponad 170000 kredytow) i od roku starm sie o konsolidacje bez rezultatu. Przeczytałam że wybierasz się na rozmowę do firmy pośredniczącej w negocjacjach z bankami. Ja również zaczęłam z jedną korespondować (póki co), ale nie wiem czy to ma jakiś sens i ile mogą dla mnie zrobić. Są to kolejne koszta a nie zagwarantowali mi pozytywnego załatwienia moich problemów. Będę wdzięczna za informację jesli Tobie uda sie coś załatwić i firma do kórej się wybierasz będzie solidna.

Pozdrawiam
Anka

Nie nikt mi nie pomógł do tej pory, nie wiem jak długo ja jeszcze pociągnę, ale już zaczyna braknąć mi sił, choć nie ukrywam że mam cichą nadzieję na jakieś rozwiązanie , nie wszystkie banki idą na rękę, ale zapewniają że pomagają takim jak my, to nie prawda, tak nie jest. muszę powalczyć jeszcze z lukasem, i DB kredytem, którzy najbardziej wypowiadają się przychylnie , ale nie jest tak, to właśnie oni rzucają kłody pod nogi. Mam nadzieję że uda mi się ubłagać o restrukturyzację, nie wiem czy prubowałaś w ten sposób, aby poprosić bamki aby restrukturyzować swoje zadłużenia, myślę że nie jest to wielki sukces, ale warto prubować i nie odpuszczać.Pozdrawiam

Powrót