Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Polecam PKO -nasza stara polska sprawdzona firma. Udzielają pożyczek dla osób prywatnych ale takze dla firm. Warunki stosunkowo dobre, wystarczy poczytać na stronie: http://www.pkobp.pl/
tu znajdziesz wszystko co jest Ci potrzebne alby podjąć decyzję
Najtańsze kredyty dla firm nie zawsze się takimi okazują w rzeczywistości. Dlatego też przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji należy bardzo mocno zrewidować cały rynek i znaleźć faktycznie najlepszą ofertę dla siebie.
Tanio i szybko to każdy by chciał, ale wcale nie jest powiedziane, że to najlepsze rozwiązanie. Jasne, że szukamy tam, gdzie jest tanio, ale czasem najlepszym wyjściem jest nieco poczekać i uzyskać kredyt na dobrych warunkach.
Dobry kredyt dla firmy?
Skorzystaj z oferty "Kredyt inwestycyjny" w Idea Bank, aby rozwinąć biznes: Idea Bank - Kredyt Inwestycyjny - Warunki, Opinie
Mamy dla Ciebie kredyt, który sfinansuje nawet najbardziej odważny pomysł. Tylko w Idea Bank możesz liczyć na 3 mln złotych kredytu w oparciu o prognozy Twoich dochodów.
Pozdrawiam,
Michał Ostrowski
Przede wszystkim trzeba powiedzieć, że najlepszą opcją jest bank. Instytucja pozabankowa raczej odpada. Zasadniczo jednak trzeba również powiedzieć, że powinniśmy udać się do tej instytucji, która takiego kredytu nam udzieli.
Mnie to w ogóle by interesował kredyt na założenie własnej firmy, więc może się tutaj podepnę? Może ktoś z was zna najlepsze oferty na obecnym rynku? A dokładnie chodzi mi tutaj o wybudowanie myjni bezdotykowej. Bardzo dużo dobrych opinii słyszałem o takich miejscach, no i podobno jest to dobry zarobek. A znalazłem już firmę (Aspera) która buduje takie miejsca, więc pozostaje jedynie kwestia pieniężna.
Uważam że dobrym rozwiazaniem będzie kredyt obrotowy zabezpieczony w banku Raiffeisen. Maks. suma to 400tys i spłacać można przez 7 lat. Nie trzeba żadnych zabezpieczeń bo gwarancje daje BGK
Jak zależy Wam na małej ilości formalności i szybkich pieniądzach to najlepiej zwrócić się po kredyt prywatny do firmy Smartvest . Udzielają pożyczek pod zastaw nieruchomości. Formalności u nich jest naprawdę mało.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.