Kredyt gotowkowy 10000 zl

• Autor wątku Autor wątku rorek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

rorek

Guest
Mam stałe zatrudnienie,potrzebuje kredytu do 10tys(zarabiam 1200zł/mies.).Jestem zameldowana tymczasowo.Mam poreczyciela jesli taki bedzie potrzebny.Kto udzieli kredytu?(mieszkam w slaskim)

mam od 10 lat konto w PKO BP Inteligo, wpływa tam pensja o której pisałem.
Konto z pensją mogę bez problemów przenieść.
Gdyby był ktoś dalej zainteresowany , proszę o podanie nazwy instytucji którą reprezentuje.

Witam.
Bardzo dobrze się składa, gdyż obecnie pracuję dla niezależnego doradztwa finansowego, gdzie współpracujemy z 28 bankami. Warunki, na których wynegocjowaliśmy kredyty nierzadko są bardziej atrakcyjne niż w innych instytucjach.
Jeśli jest Pani zainteresowana, proszę o kontakt pod adresem e-mail: k.nowakowski(at)donarium.pl
Pozdrawiam,
Krzysztof Nowakowski

Ja bym radziła sprawdzić ofertę w poszczególnych bankach, jakie działają na rynku. Jeżeli jednak w banku nie dostaniesz mozesz spróbować takze w instytucji pozabankowej a nawet u osoby prywatnej. Możliwości jest wiele - patrz na warunki..

Ja bym radziła sprawdzić ofertę w poszczególnych bankach, jakie działają na rynku. Jeżeli jednak w banku nie dostaniesz mozesz spróbować takze w instytucji pozabankowej a nawet u osoby prywatnej. Możliwości jest wiele - patrz na warunki..

A ja dwie ostatnie opcje stanowczo odradzam jako że roi się od od nierzetelnych firm i nierzetelnych osób, którzy próbują wyłudzić od nas pieniądze. Unikaj ofert z przedpłatami, pożyczek pozabankowych również, gdyż czasem trzeba zwrócić 150% pożyczonej kwoty

Powrót