Kredyt na ratowanie firmy

• Autor wątku Autor wątku piotr
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

piotr

Guest
Czytałem Pani posty i to że realizuje Pani swój plan spłaty. Także miałem firmę budowlaną w spółce ze szwagrem. Wpadliśmy w długi po współpracy z jedną firmą która nas wykorzystała, a my za późno się połapaliśmy, że dostajemy po d... Zaraz jak zerwaliśmy współpracę nadszedł kryzys w budowlance i wzieliśmy kredyty na ratowanie firmy. Jak Pani wyszła z opresji? Jak Pani udało się zawrzeć ugody w Bankach?

Pozdrawiam,
Piotr

Czy ja wiem czy branie kredytu to takie najlepsze rozwiązanie... Można się bardzo szybko jeszcze bardziej zadłużyć. Zamiast tego polecam skorzystać z pomocy firmy , która zajmuje się pomocą zadłużonym firmom. To skuteczna opcja, dzięki której można pozbyć się poważnego problemu.

Dzień dobry,
inwestowanie w rozwój firmy jest nierozłącznym elementem efektywnej działalności biznesowej. Osoby prowadzące biznes od min. 2 lat, mogą skorzystać z pożyczki na rozwój firmy w Kredytmarket.com. Kwota, jaką oferujemy to 10-50 tys. zł na okres 3-6 m-cy. Cały proces jest elektroniczny, szybki i bez konieczności dostarczania dokumentów. Decyzja dostarczana jest w ciągu 15 min, a środki przelewane są po 2 dniach na konto wnioskodawcy. W celu zyskania szczegółowych informacji zapraszamy do naszego kalkulatora

Powrót