Kredyt na spłacenie długów pomocy

alianz94

New Member
Witam , moja sytuacja wygląda tak :
1 kredyt - 3 tys zl bank Pocztowy (splacany regularnie)
2 kredyt - 2tys zl Mbank ( wziety rok temu , zadna rata nie została wpłacona)
Przez rok nie oplacalem abonamentu w orange dostalem kare w wysokosci 10 tys zl sprawe przejela firma windykacyjna i jestem w krd.
Chcialbym sie dowiedziec czy jest jakis bank ktory by mi w tym wypadku udzielil kredytu na splate tych dlugow ?
Posiadam umowe o prace wazna jeszcze 2 lata srednia zarobkow ~1900 zl

Obawiam się, ze bank odpada. Trzeba spróbować w firmach, które udzielają pożyczek. Jeżeli masz jakieś zabezpieczenie to będzie łatwiej. Ja brałam w bezpiecznej pozyczce, jeszcze spłacam. Tez miałam długi, ale mi przyznali, ponieważ miałam umowę o pracę i dom – pożyczka pod zastaw hipoteki. Wracając do banków, to przy takim zadłużeniu, niestety jesteś bez szans. Najlepiej skontaktuj się z kilkoma firmami i sobie porównaj, co będą oferować. Warto też dobrze zapoznać się z umowami, które oferują. Żebyś nie zadłużył się jeszcze bardziej. Życzę powodzenia i mam nadzieję, że uda Ci się wyjść z długów.

Jedyna szansa to kredyt pozabankowy. Innej opcji nie widzę. Ja jednak polecam firmy, a nie osoby prywatne. Firm jest naprawdę sporo na rynku, więc można coś znaleźć. Wszystko zależy też od tego jak duży masz problem z komornikiem. Najlepiej rozeznaj się w temacie i spróbuj umówić się z jakimiś konsultantami. Ja próbowałem wziąć jakiś czas temu w Krakowie, ale niestety mi nie przyznali. Za to, rozpatrzenie wniosku było za darmo. Niestety popełniłem błąd i wzięłam pożyczkę od osoby prywatnej, teraz same problemy… nie polecam;///

Powrót