Kredyt na splate komornika

• Autor wątku Autor wątku jerzy
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

jerzy

Guest
Pilnie potrzebuje kredytu-pożyczki na spłate komornika ,w jaki sposób moge uzyskać kredyt

Witam,

przypadkowo znalazłem post na forum odnośnie pomocy prze kredycie, na codzienn zajmuje się właśnie takimi klientami, którzy przez wiele miesięcy byli zbywani przez biura kredytowe które niestety nie potrafiły w żaden sposób pomóc klientowi, tylko jeszcze ją pogorszyć, dlatego moje pytanie:

1. czy jakiś kredyt jest w windykacji?
2. czy posiada Pan ew. zabezpieczenia?
3. jaka jest minimalna kwota jaką Pan potrzebuje?
4. jak szybko potrzebuje Pan pieniędzy?
5. w jakich bankach ubiegała się Pan już o pomoc?

pozdrawiam i czekam na informacje
Jarosław

Jeżeli nie jest Pan wpisany w KRD wówczas powinien jakiś bank przyznać kredyt. Jeżeli wpis istnieje myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie prośba o pożyczkę od osoby prywatnej, albowiem każdy bank sprawdza płynnosć finansową i na jej podstawie przekazuje kredyt, lub też go odmawia.

Jeśli jest komornik to pewnie jest i KRD...w tym przypadku ratuje Pana tylko kredyt pozabankowy, od osoby prywatnej. Warunki są podobne, umowa odsetki ale tutaj nikogo nie interesuje czy istnieje Pan w BIK

Witam

Osobiście zajmuję się udzielaniem prywatnych pożyczek, jeśli jest Pan zainteresowany proszę o prywatny kontakt. Przedstawię szereg propozycji, z których to na pewno wybierze coś Pan dla siebie:)

W grę wchodzi pożyczka pozabankowa i tylko taka. Najlepiej by było, gdyby to była pożyczka prywatna. Jest bowiem szansa, że będzie to najtańsza pożyczka z możliwych do uzyskania w takiej, dosyć skomplikowanej sytuacji.

W tej sytuacji najlepszym rozwiązaniem jest wzięcie pożyczki prywatnej. W takiej sytuacji można nawet mieć lepsze warunki niż w innej instytucji pozabankowej. Oczywiście jeszcze warto popytać, gdzie najtaniej.

Witam

Osobiście zajmuję się udzielaniem prywatnych pożyczek, jeśli jest Pan zainteresowany proszę o prywatny kontakt. Przedstawię szereg propozycji, z których to na pewno wybierze coś Pan dla siebie:)

Witam jestem zainteresowany pozyczka prosze o kontakt nie moge napisac emila podaje numer kontaktowy 664-973-006

Witam

Witam J. Kardas szukam pożyczki na spłatę kredytów i skumulować to w jedną ratę. Prowadzimy małą działalność i rok 2021 dał o sobie mocno znać. jak była by jakaś możliwość proszę o kontakt itercet @ wp.pl. 833505032

Jak masz komornika to jesteś w BiG informatorze to ciężki temat zostaje ci pożyczka prywatna lub oddłużeniowa ale takie pożyczki standardowo wymagają albo poręczeń albo zastawów a na jaka kwotę masz komornika i ile chcesz pożyczyć i najważniejsze czy masz już wcze te postępowanie egzekucyjne czyli czy masz już zajęcia nap wynagrodzenia lub konta .
Ma to znaczenie bo wtedy jesteś mniej wypłacalny bo na twoich dochodach już komornik trzyma rękę i tez ma to znaczenie

Witam,

przypadkowo znalazłem post na forum odnośnie pomocy prze kredycie, na codzienn zajmuje się właśnie takimi klientami, którzy przez wiele miesięcy byli zbywani przez biura kredytowe które niestety nie potrafiły w żaden sposób pomóc klientowi, tylko jeszcze ją pogorszyć, dlatego moje pytanie:

1. czy jakiś kredyt jest w windykacji?
2. czy posiada Pan ew. zabezpieczenia?
3. jaka jest minimalna kwota jaką Pan potrzebuje?
4. jak szybko potrzebuje Pan pieniędzy?
5. w jakich bankach ubiegała się Pan już o pomoc?

pozdrawiam i czekam na informacje
Jarosław

Jestem zainteresowana pożyczka pozabankową,posiadam zadłużenie hipot.na nieruchomości z komornikiem.Proszę o kontakt:515599150 Zofia

Jestem zainteresowana pożyczka pozabankową,posiadam zadłużenie hipot.na nieruchomości z komornikiem.Proszę o kontakt:515599150 Zofia

Teoretycznie świetne rozwiązanie, szybko sprawnie kasa do ręki...ale czy wiecie coś na temat odsetek, jakie są tutaj? Każdy się reklamuje a nikt ani nie szepnie jakie odsetki są tutaj. Moze pierwsze sprawdzajmy, bo potem ciężko się takie kredyty spłaca:(

Powrót