J
jerzy
Guest
Pilnie potrzebuje kredytu-pożyczki na spłate komornika ,w jaki sposób moge uzyskać kredyt
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację PWA na urządzeniu.
Uwaga: This feature may not be available in some browsers.
Witam
Osobiście zajmuję się udzielaniem prywatnych pożyczek, jeśli jest Pan zainteresowany proszę o prywatny kontakt. Przedstawię szereg propozycji, z których to na pewno wybierze coś Pan dla siebie![]()
Witam J. Kardas szukam pożyczki na spłatę kredytów i skumulować to w jedną ratę. Prowadzimy małą działalność i rok 2021 dał o sobie mocno znać. jak była by jakaś możliwość proszę o kontakt itercet @ wp.pl. 833505032Witam
Osobiście zajmuję się udzielaniem prywatnych pożyczek, jeśli jest Pan zainteresowany proszę o prywatny kontakt. Przedstawię szereg propozycji, z których to na pewno wybierze coś Pan dla siebie![]()
Witam,
przypadkowo znalazłem post na forum odnośnie pomocy prze kredycie, na codzienn zajmuje się właśnie takimi klientami, którzy przez wiele miesięcy byli zbywani przez biura kredytowe które niestety nie potrafiły w żaden sposób pomóc klientowi, tylko jeszcze ją pogorszyć, dlatego moje pytanie:
1. czy jakiś kredyt jest w windykacji?
2. czy posiada Pan ew. zabezpieczenia?
3. jaka jest minimalna kwota jaką Pan potrzebuje?
4. jak szybko potrzebuje Pan pieniędzy?
5. w jakich bankach ubiegała się Pan już o pomoc?
pozdrawiam i czekam na informacje
Jarosław
Jestem zainteresowana pożyczka pozabankową,posiadam zadłużenie hipot.na nieruchomości z komornikiem.Proszę o kontakt:515599150 Zofia