Kredyt na start dla firmy - kosmetyki do SPA

• Autor wątku Autor wątku firmy
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
F

firmy

Guest
cel: pieniądze na start czyli zakup towaru, wynajęcie biura, zapłacenie kosztów w pierwszym miesiącu

rodzaj działalności: kosmetyki do SPA (wyłaczne przedstawicielstwo na ślask)

kolega prowadzący działalność pracuje w tej branzy od 3 lat więc u niego jest to przedłużenie prowadzonej działalności, w moim przypadku byłoby to całkowite przestawienie się na inna branżę (obecnie jest to doradztwo finansowe w pewnej specyficznej gałęzi).

witam
znalazłam Pana ogłoszenie odnośnie kredytu dla nowych firm,
Jestem pracownikiem banku BPH i mamy w swej ofercie produkt przygotowany srtikte dla nowych podmiotów gospodarczych. Proponuje tu kwotę 5 000zł bez zabezpieczenia przy oprocentowaniu max. 12 % jest to debet w koncie tak wiec kazdy wpływ na rachunek automatycznie likwiduje zadłużenia tak więc to pan decyduje o wysokości raty dodam też że oprocentowanie naliczane jest tylko od kwoty wykorzystanej a nie od całości przyznanego kredytu.
Jeżeli jest Pan zainteresowany współpracą to proszę o kontakt.

Pozdrawiam
Sandra

Kwota jaka potrzebna na rozruch jest niewielka ok.1,5-2 tys.zł gdyż większość potrzebnego sprzętu już posiadam lecz potrzebuje gotówki na bieżące wydatki. Natomiast nie posiadam zabezpieczenia innego niż nieruchomość której jestem współwłaścicielem.

Powrót