Kredyt na umowę zlecenie?

rajca

New Member
Witam

Czy istnieje możliwość uzyskania kredytu gotówkowego około 6000 zł jeśli mam umowę zlecenie?

Oczywiście, że jest taka możliwość. Wystarczy bowiem mieć umowę opiewającą już na pewien okres czasu, stałe wpływy na konto i można uzyskać dobry kredyt gotówkowy. Jego wysokość i możliwość uzyskania zależy oczywiście od wielkości dochodów, ale na ich temat nic nie wiadomo.

mi pomogli ostatnio ludzie z http://gotowkowe-kredyty.pl szybko i sprawnie wszystko załatwiłam. Nie sprawdzali mi bik. Umowa jasna i przejrzysta.

Witam, w jakim banku istnieje możliwość otrzymania kredytu 9000zł? Umowa zlecenie od 6 miesięcy, ten sam pracodawca średnie wynagrodzenie za ostatnie miesiące to ok. 1720zł ( 5 wpływów I-740zł, II-2301zł, III 2081zł, IV- 1709zł, V-1761zł ),
pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.

mi pomogli ostatnio ludzie z gotowkowe- kredyty szybko i sprawnie wszystko załatwiłam. Nie sprawdzali mi bik. Umowa jasna i przejrzysta.

Powiedz mi jaki bank nie sprawdza BIK-u?
Po pierwsze nie ma nipu nie ma oferty u was nie ma kompletnie nic kolejni liczący na naiwność ludzi którzy myślą, że im pomogą. Moderatorzy powinni coś z tym forum zrobić, bo od linków do blogów tutaj się roi gdzie udzielają sie jako firmy a wystarczy wejść na stronę i zobaczyć czy jest głupia nazwa firmy.

Witam, w jakim banku istnieje możliwość otrzymania kredytu 9000zł? Umowa zlecenie od 6 miesięcy, ten sam pracodawca średnie wynagrodzenie za ostatnie miesiące to ok. 1720zł ( 5 wpływów I-740zł, II-2301zł, III 2081zł, IV- 1709zł, V-1761zł ),
pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.

Kolego najpierw opowiedz jak wygląda przedewszystkim sytuacja w BIK-u i czy jesteś w ZBP, a potem w InfoMonitorze i KRD. Potem powiedz nam czy masz inne zobowiązania jeśli tak to jakie w jakim banku na jaką kwotę, jaka rata. Ile zostaje Ci na życie czy masz inne zobowiązania ?

Czy masz zabepieczenie i czy np. zabezpieczenie jest już zadłużone.

Powrót