Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Gdzie zaciągaliście kredyt oddłuzeniowy. Mam teraz do spłacenia 4kredyty i chcę je jakoś połączyć aby nareszcie się pozbyć. Szukam dobrej metody>> Pozradzicie coś??
Ja takze miałam sporo do spłacenia i zaciągnęłam kredyt oddłużeniowy w banku BPH. Jestem zadowolona z obsługi, odsetek i innych elementów, wszystkim polecam
Ja bym spróbował konsolidacji. Oczywiście zarówno konsolidacja jak i kredyt oddłużeniowy mają swoje plusy i minusy i to od twojej indywidualnej sytuacji wiele zależy, która opcja jest lepsza, ale zasadniczo konsolidacja wydaje się być tą korzystniejszą opcją.
Cztery kredyty połączyć w jeden z jednymi odsetkami, czyli zwykła konsolidacja będzie tu bardzo dobra. Polecałbym w tej kwestii Polbank. Jest to miejsce, gdzie dostać konsolidację nie jest trudno, a warunki są bardzo korzystne.
Myślę, że zdecydowanie najlepszym rozwiązaniem jest wzięcie w tej sytuacji konsolidacji. Praktycznie w każdym banku jest możliwe uzyskanie takiego kredytu, jeśli oczywiście spełniamy standardowe warunki, czyli posiadamy zdolność kredytową.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.