Kredyt poprzez Bank czy instytucje pozabankowe?

• Autor wątku Autor wątku aniela
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

aniela

Guest
Witam. W jaki sposób mogłabym uzyskać najtańszy kredyt? Poprzez Bank czy instytucję pozabankowe?

Witam,
Oferuję pomoc uzyskania kredytu w banku.
Jakie są Pani zarobki netto? Rozumiem, że pracuje Pani na czas nieokreślony.Jakie ma Pani zadłużenie?
Czy ma Pani jakąś nieruchomość pod zastaw hipoteki jeśli nie to może być osoby trzeciej np. mamy, taty, cioci itd. jeśli wyrazi na to zgodę.

Przepraszam że pytam ale pogubiłam się w Pani postach.

Pozdrawiam,
Joanna

Witam.

Czy jest mi Pani w stanie pomóc?
Nie posiadam żadnego zabezpieczenia, pracuję na umowę o pracę na czas nieokreślony, 1260netto dochodu, jestem Panną, sama na utrzymaniu, nie mam dzieci. Mieszkam u rodziców.

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pod zastaw hipoteki np. rodziców, czy cioci itd. jestem w stanie Pani Pomóc. Bez zabezpieczenia nie dostanie Pani takiego kredytu chyba że znajdzie Pani poręczyciela. Za niski ma Pani dochód i nie ma Pani zdolności kredytowej.
Jeśli znajdzie Pani kogoś kto ma nieruchomość pod hipotekę czy poręczyciela to pomogę Pani uzyskać taki kredyt.

Pozdrawiam,
Joanna

Pożyczki pozabankowe z oprocentowaniem rzeczywistym 0% czyli oddajesz tyle ile pożyczyłeś:
Kredyt gotówkowyNet Credit
· gotówka w godzinę – bez wychodzenia z domu!
· pierwsza pożyczka do 600 zł na 0%, kolejne do 2100 zł
· pieniądze na koncie już w ciągu godziny

Szybka PożyczkaVia SMS
· Pożyczka na 0%
· Pożyczka od 100 do 2000 zł
· Brak konieczności podawania źródeł dochodu przy wnioskowaniu o pożyczkę
Kredyty-chwilówkiVivus
· Pożyczka z 0 PLN oprocentowaniem
· Natychmiastowa decyzja o udzieleniu pożyczki
· Pieniądze na koncie nawet w 15min od decyzji
· Cały proces pożyczkowy on-line- nie wychodząc z domu

Chętnie pomogę Pani w znalezieniu atrakcyjnego kredytu. Obecnie jestem pracownikiem niezależnego doradztwa finansowego, gdzie posiadamy umowy podpisane z 28 bankami, nierzadko na atrakcyjniejszych dla naszych klientów warunkach.
Jeśli jest Pani zainteresowana, proszę o kontakt pod adresem e-mail: k.nowakowski(at).donarium.pl
Pozdrawiam,
Krzysztof Nowakowski

Witam. W jaki sposób mogłabym uzyskać najtańszy kredyt? Poprzez Bank czy instytucję pozabankowe?
Proszę się wystrzegać instytucji poza bankowych. Przy dochodzie 1200 świetną ofertę można znaleźć w banku, np. Bank Pocztowy. Bierzemy kredyt bez ubezpieczenia, prosimy o pokazanie RRSO (rzeczywista roczna stopa oprocentowania).

Chwilówki/pożyczki (z instytucji poza bankowych) są ostatnią deską ratunku dla osób nie mogącym otrzymać kredytu (w banku).

Osoby, które mają opóźnienia w spłatach, itp. To dla nich jest oferta skierowana. Choć jak pokazują realia, zaczyna się to powoli zmieniać i oni zaczynąją zmienioną politykę kredytową).

Ps. Przy kredytach gotówkowych nie wymaga się zabezpieczeń.
Przy konsolidacjach kredytowych również, chyba, że jest to konsolidacja zabezpieczona hipotecznie - to zupełnie inne
produkty
Wymaga się zabezpieczeń przy: kredytach hipotecznych i pożyczkach hipotecznych.

przez bank wszystko dłużej trwa. Ja brałam ostatnio w http://gotowkowe-kredyty.pl i jestem bardzo zadowolona. Poszło szybko i sprawnie a nie mam za dobrej historii kredytowej . Także polecam

Jakiś czas temu potrzebowałambez sprawdzania baz. Miałam kiepski BIK, pilne wydatki i brak czasu na szukanie odpowiedniej dla mnie oferty. Koleżanka poleciła mi www.kredyty-gdynia.pl, pomogli mi wybrać najlepszą ofertę i w krótkim czasie pozyskali dla mnie pożyczkę.

W przypadku większej kwoty niż 1000 złotych w banku. Oferta jest bardzo rozbudowana. Jeśli Nasza historia w BIK jest pozytywna nie będziemy mieli żadnych problemów.

Wiadomo, że najbezpieczniej jest w banku, ale zazwyczaj jak ktoś bierze pod uwagę firmy finansowe to ma złą historię w BIK. Wtedy tylko taka firma. Z drugiej strony te oferty z firm już niektóre dorównują tym bankowym.

wejdz na starfinance złóż wniosek podaj swoje warunki i czekaj na zgłoszenie inwestorów i sprawie pożyczki

Pożyczek pozabankowych nie należy brać pod uwagę jeżeli posiada się zdolność kredytową. Aktualnie jedne z najlepszych ofert kredytu posiadają: Raiffeisen Bank, Eurobank, T-Mobile Usługi Bankowe. Zaciągając kredyt nie jest się narażonym na ukryte koszty tak jak w przypadku pożyczek pozabankowych.

Powrót