Najlepszy kredyt 25 tys - gdzie otrzymam?

• Autor wątku Autor wątku ramirek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

ramirek

Guest
Witam
Szukam pomocy w otrzymaniu kredytu w wys 25 tys w polsce na okres 3 lat. Mieszkam i pracuje w UK - pelny etat 40 tys funtow rocznie wszelkie dokumenty mam (pay slips, bank statement, etc) Nie znam swojej sytuacji w BIK nie ma mnie w polsce 7 lat. Angielski Score ok 500 pkt. Jest jakas szansa ??Najlepszy kredyt 25 tys - gdzie otrzymam?

Witam
Szukam pomocy w otrzymaniu kredytu w wys 25 tys w polsce na okres 3 lat. Mieszkam i pracuje w UK - pelny etat 40 tys funtow rocznie wszelkie dokumenty mam (pay slips, bank statement, etc) Nie znam swojej sytuacji w BIK nie ma mnie w polsce 7 lat. Angielski Score ok 500 pkt. Jest jakas szansa ??Najlepszy kredyt 25 tys - gdzie otrzymam?

Wymagane dokumenty:

-Umowa z pracodawcą
-Zaświadczenie o dochodach na druku banku
-Odpowiednik BIK (np. Experian, checkmyfile)
-Wyciąg z konta z 6mc
-deklaracje podatkowe składane za granicą za okres 1-2 lat
- wyciągi z kart kredytowych Klienta posiadanych zagranicą

Banki:

-BPH
-ING
-AIG Bank
-Nordea
-PKO BP
-Alior - w tym ostatnim obecnie przerabiam klienta.

też mi się wydaje ze znajdziesz o wiele więcej banków w PL, które udzielą Ci kredytów, musisz poszukać w sieci

sprawdź ofertę http://www.pozyczki-pozabankowe.pl tam kredytu udzielają prywatni inwestorzy samemu można negocjować warunki kredytu

POTRZEBUJESZ GOTÓWKI? MIESZKANIA? SAMOCHODU? PLANUJESZ WIĘKSZE WYDATKI W SWOJEJ FIRMIE? A MOŻE JESTEŚ OSOBĄ AMBITNĄ A NIE MASZ ZDOLNOŚCI KREDYTOWEJ?

MOŻEMY ZAOFEROWAĆ CI KREDYT LUB POŻYCZKĘ !!!

OFERTY DLA KAŻDEGO, M.IN.:
- FRYZJERÓW,
- WARSZTATÓW SAMOCHODOWYCH,
- ROLNIKÓW
- ZAKŁADÓW USŁUG LEŚNYCH
- CHCĄCYCH KUPIĆ WŁASNY SAMOCHÓD
- I WIELU INNYCH.

TYLKO U NAS TAK SZEROKA OFERTA DLA FIRM. (KREDYTY INWESTYCYJNE, OBROTOWE, HIPOTECZNE, DOFINANSOWANIA)

OFERUJEMY RÓWNIEŻ POŻYCZKI POZABANKOWE I DLA OSÓB ZE ZŁĄ HISTORIĄ KREDYTOWĄ !!!

AKCEPTUJEMY RÓŻNE ŹRÓDŁA DOCHODU.

696 358 496

Witam

rozliczasz się w anglii? jeśli nie w polsce i wpływy są na konto nie w polskim banku to u nas kredytu nie otrzymasz

Banków jest kilka :) potrzebna jest umowa z 12 ostatnich miesięcy (lub kilka umów np. 3 msc, 6 msc, ale od jednego pracodawcy)., deklaracje podatkowe z dwóch ostatnich lat.

Powrót