PILNE! Potrzebuję pomocy w spłacie długów

maniania

New Member
Witam!
Popadłam w depresję i niestety jedynym ukojeniem były dla mnie zakupy, spowodowało to zaciągnięcie mnóstwa chwilówek, próbuję z nich wyjśc-co miesiąc je przedłużam. Dług nie maleje a od ponad roku z mojej wypłaty pokrywam te przedłużenia i nie mogę normalnie żyć. Potrzebuję pożyczki oddłużeniowej, chciałabym aby rata wynosiła około 300zł/mies, potrzebuję 3tys pożyczki . Pracuję na umowę zlecenie więc na kredyt w banku nie mam co liczyć. Bardzo proszę o pomoc, jak wyjśc z tej sytuacji? Jest w ogóle jakieś rozwiązanie??

Myślę, że jest na to sposób. Może się Pani wygodnie i łatwo zarejestrowac na http://www.pozyczki-bez-bik.pl . Tam uzupełnia się dane i zabiera się do wyznaczania dla siebie odpowiedniej kwoty :) Są niskie koszta, nie sprawdzają też baz oraz pieniążki, które Pani zaczerpnęła, ustala sobie sama na dowolny termin spłat ;)

Myślę, że jest na to sposób. Może się Pani wygodnie i łatwo zarejestrowac na **************.pl . Tam uzupełnia się dane i zabiera się do wyznaczania dla siebie odpowiedniej kwoty :) Są niskie koszta, nie sprawdzają też baz oraz pieniążki, które Pani zaczerpnęła, ustala sobie sama na dowolny termin spłat ;)
Możesz podać mi adres tej stronki?

Powrót