Pomoc dla zadłużonych / antywindykacja / upadłość konsumencka

jakub.LLM

New Member
Oferuję pomoc dla osób znajdujących się w tzw. pętli kredytowej / pożyczkowej, mających zajęcia egzekucyjne (komornicze) czy posiadających jakiekolwiek inne problemy związane z kredytami i pożyczkami (w tym chwilówkami). Skutecznie pomagam również osobom, które mają problemy z firmami windykacyjnymi.

Dzięki wykształceniu prawniczemu, znajomości mechanizmów działania instytucji kredytowych / pożyczkowych / windykacyjnych oraz znacznemu doświadczeniu w zakresie prawa bankowego, handlowego, cywilnego i gospodarczego, mogę indywidualnie dobrać najlepsze rozwiązanie w każdej sytuacji.

Z dużym zaangażowaniem podchodzę do każdej sprawy. Rozliczam się z efektów pracy i nigdy nie wymagam wpłaty całej ustalonej kwoty wynagrodzenia z góry. Jestem całkowicie szczery z klientem, nie daję złudnych nadziei, obiektywnie oceniam sytuację i nie podejmuję się spraw, których nie można rozwiązać.

UWAGA! Moje usługi są odpłatne i NIE obejmują udzielania pożyczek czy pośrednictwa kredytowego. Analiza wstępna jest bezpłatna.

Szczegóły w wiadomości prywatnej.

Powrót