Potrzebuję kredytu/pożyczki na spłatę komornika i in.

• Autor wątku Autor wątku moni
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

moni

New Member
Potrzebuję 85 tysięcy na spłatę komornika. Mam też dwa kredyty hipoteczne z wypowiedzianymi umowami. Potrzebuję pomocy finansowej, jestem w KRD.

Proszę o pomoc.

Proponuję pożyczkę prywatną, gdyż de facto nie ma innej opcji w twojej sytuacji. Zatem najlepszym wyjściem jest poszukanie osoby lub instytucji, która takiej pożyczki udzieli.

A czy ktoś może mi polecić jakąś sprawdzoną instytucję? Zabezpieczeniem może być hipoteka

Ja bym proponował poszukać wśród osób znajomych, gdyż w ten sposób można uzyskać pożyczkę na jak najlepszych warunkach. Wszelkie instytucje pożyczki na pewno nie udzielą.

Jak wpiszesz hasło w wyszukiwarke to napewno coś znajdzisz . Nie chcę polecać jakiejś konkretnej , najlepiej samemu wybrać lub poczytać opinie o danej firmie , ale w twoim wypadku napewno w grę wchodzi raczej tylko pożyczka pod zastaw nieruchomości .

Zasadniczo jest to bardzo trudna sytuacja. Nie ma banku i raczej mało jest jakichkolwiek innych instytucji, gdzie można dostać pożyczkę z takimi warunkami. Zasadniczo proponowałbym podjąć rozmowy z wierzycielem na temat jakichś sposobów spłaty zadłużenia.

Powrót