Potrzebuję pożyczki

kornelia

New Member
Mam komunię chrześniaka i potrzebuję 500zł na 15 dni pożyczyć (wypłata 1.08). Znacie jakąś zaufaną chwilówkę?

Proponuję Vivus przez internet albo też Providenta. To miejsca, gdzie bardzo szybko można dostać taką pożyczkę. Oczywiście należy spłacić wszystko w terminie, aby nie było niepotrzebnych nieprzyjemności.

Witam,
Jeśli potrzebuje Pani szybkiej pożyczki właśnie do 500złotych, na krótki okres czasu, polecam zapoznanie się z ofertą ViaSMS.pl Oferujemy szybką pożyczkę na jednym z najniższych opłat na rynku. Dla wygody naszych pożyczkobiorców, ograniczyliśmy formalności do minimum. Aby zasięgnąć u nas pomocy finansowej, wystarczy posiadać konto w polskim banku oraz telefon komórkowy. Dodatkowo, pieniądze przelewamy nawet w 15 minut, jeśli pożyczkobiorca posiada konto w tym samym banku, co pożyczkodawca.

Jeśli ma Pani jeszcze jakieś pytania, służę pomocą. :)

Pozdrawiam,
Maciej Stępień.

Online Ekspert ViaSMS.pl

Taka szybka pożyczka, to najlepszym miejscem, gdzie można ją podjąć wydaje się być wonga.com. Tam pożyczki można brać na okres do 30 dni. Kwota 500 złotych nie jest w tej sytuacji duża, a więc nie powinno być problemu z jej dostaniem.

Dziękuję Panie Macieju za informację. Skorzystałam z usług Via Sms i jestem zadowolona. Pożyczyłam pieniądze na 7 dni i wczoraj je oddałam w terminie. A właśnie Panie Macieju, czy jak przekroczy się termin spłaty to jest jakaś kara czy opłata dodatkowa?

Obecnie na rynku mamy dużo takich instytucji, które pożyczają na tak krótkie okresy. Na pewno tymi sprawdzonymi są Provident, Wonga czy też Vivus, choć osobiście uważam, że najlepszym rozwiązaniem w tej sytuacji jest pożyczka od osoby prywatnej.

Witam,
proszę bardzo. Aby przedłużyć spłatę, najpierw sprawdzamy na kalkulatorze umieszczonym na dole strony w zakładce Jak zwrócić? ile będzie kosztować przedłużenie terminu spłaty pożyczki. Następnie dokonujemy przelewu zawierającego opłatę za przedłużenie terminu spłaty na jedno z naszych kont bankowych. Więcej informacji na naszej stronie internetowej.

W razie jakichkolwiek innych pytań, służę pomocą, a także zachęcam do odwiedzenia naszej strony internetowej, gdzie w podanych godzinach można porozmawiać z naszym konsultantem na czacie oraz znaleźć wszelkie niezbędne informacje.

Pozdrawiam,
Maciej Stępień Online Ekspert ViaSMS

Tak, jeśli Pani potrzebuje jeszcze pożyczki to polecam http://www.pozyczki-bez-bik.pl, na której sama PAni ustali sobie termin spłaty wybranej kwoty ;)

jak potrzebujesz szybko to polecam http://gotowkowe-kredyty.pl wszystko załatwisz szybko i z minimalnymi formalnościami. Brałam u nich ostatnio i jestem zadowolona. Nie sprawdzano mi bik. Nie mam za ciekawej historii kredytowej.

Skorzystaj z Vivus lub innej firmy pożyczkowej co udziela bezpłatnych chwilówek dla nowych klientów...

Powrót