Pozyczka 1000zl na 12 miesiecy

redzniwiarz

New Member
Witam,
chcialbym wziac kredyt (pozyczke) w wysokosci 1000zl-1300zl na okres 12 miesiecy - jedyne stale przychody to alimenty w wysokosci 850zl.
Odbywam rowniez "fuchy" ale bez podpisanej umowy.
Zaden bank (probowalem w Aliorze, mBanku) nie przyzna mi kredytu poniewaz nie posiadam umowy o prace, co jest jednoznaczne z brakiem zdolnosci kredytowej.
W jaki sposob moglbym uzyskac te pozyczke?

Najlepszym wyjściem jest wzięcie takiej pożyczki na kogoś, a wówczas będziemy mogli nie bankowi, ale innej prywatnej osobie spłacać nasz dług. Oczywiście o ile ta osoba wyrazi zgodę.

Niemożliwe, że w mbanku Ci odmówili. Jeśli masz stałe dochody nie muszą być udokumentowane to bank przyznaje kredyt na podstawie wpływów na rachunek. Musisz tylko poczekać aż sami wyślą Ci ofertę ;)

Jeśli we wszystkich bankach odmówili, to najlepszym wyjściem będzie pójść do instytucji pozabankowej i wziąć sobie jakąś pożyczkę. Nie jest to duża kwota, a więc raczej powinna być udzielona.

ja brałam w http://gotowkowe-kredyty.pl i poszło szybko i sprawnie. jestem bardzo zodowolona. Minimum formalności bez sprawdzania bik. Nie mam za dobrej historii kredytowej a mimo to uzyskałam zgodę

Powrót