pożyczka oddłużeniowa godna polecenia

zadluzona_1970

New Member
Witam wszystkich forumowiczów. Stworzyłam ten post w celu podziękowania firmie PF MA która pół roku temu udzieliła mi pożyczki oddłużeniowej pod hipotekę dzięki której mogłam wyczyścić BIK i otrzymać refinansowanie w banku w czym zresztą również pomogli. Zaproponowali mi ludzkie warunki a nie zabójczy procent jak większość tego typu firm dlatego z czystym sumieniem mogę ich polecić. Nr do Pana Marcina który mi to wszystko załatwiał to 530127700.

Życzę powodzenia w wyjściu z problemów i stanięcia na nogi. Pozdrawiam Krysia.

Mi w oddłużaniu pomogła Proxima. Jestem zadowolony bo mam w końcu spokój. Proxima to nie tylko oddłużanie to też wsparcie psychiczne. Serdecznie Polecam. Panie Pawle dziękuję!! Dawid

Niech każdy, którego ściga firma windykacyjna lub lichwiarska firma pożyczkowa, wyśle anonimowo do tej instytucji list zwykły, a w nim swoje obesrane i zaszczane gacie oraz pismo o następujacej treści:
“Szanowna firmo widykacyjna (firmo pożyczkowa), dziękuje Ci za bardzo skuteczną windykację mojego długu, tak skuteczną, że nie zostały mi nawet skarpetki, zostałem w samych gaciach, ale nawet te gacie przesyłam na poczet spłaty długu, przepraszam, że nie wyprane, ale obecnie nie stać mnie na wodę i mydło, gdyż jestem bezdomny.” chodzi o to, żeby wszyscy masowo zaczęli wysyłać takie listy do tych firm, żeby musiały zająć się utylizacją odpadów, a nie windykacją.

Powrót