Pożyczki od osób prywatnych na procent dla osób zadłużonych

milka789

Member
Jestem osobą zadłużoną na kwotę 12 000 zł. Nie mam możliwości podjęcia kredytu w banku, pozostają jedynie prywatni inwestorzy. Jak można pożyczyć pieniądze od osób prywatnych na procent ?

Od inwestora prywatnego bardzo łatwo uzyskać pożyczkę. Wystarczy znaleźć adekwatną ofertę i dojść do porozumienia. Na pewno będzie to dobra opcja, ale dla pewności warto podpisać umowę jasną dla obu stron:)

Witam moi drodzy,potrzebuje 5000 na spłatę długu za mieszkanie,jestem samotną matką,mam na wychowaniu dwójkę dzieci,nigdzie nie chcą mi dać kredytu w banku,ponieważ nie mam meldunku.Proszę niech ktoś pomoże.Proszę o kontakt tylko poważne osoby i w miarę możliwości jak najszybciej.To mój nr do kontaktu 516 408 711

Jestem osobą zadłużoną na kwotę 12 000 zł. Nie mam możliwości podjęcia kredytu w banku, pozostają jedynie prywatni inwestorzy. Jak można pożyczyć pieniądze od osób prywatnych na procent ?
milka wg mnie dobrą sprawą jest sprawdzenie portalu http://www.pozyczki-pozabankowe.pl , tam po krótkiej rejestracji możesz wnioskować o dowolną kwotę, pożyczek udzielają prywatni inwestorzy także nie wymagają jakichkolwiek sprawdzań w bazach dłuzników itp.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Niestety, ale z pożyczkami prywatnymi trzeba uważać, obecnie pełno jest oszustów, którzy naciągają naiwnych na płatne SMSy, jakieś wpłaty na pokrycie kosztów, itp. Zwykle osoby, które nie dostaną kredytu w banku lub są mocno zadłużone liczą na jakieś okazję. W ten sposób stają się ofiarami, a są bardzo podatni na takie przekręty. Sposobów jest wiele.
Ogólnie jeśli ktoś gdzieś wymaga dziwnej przedpłaty, opłaty kosztów rejestracji, weryfikacji... to w 99% jest to lipa.

Witam, oferuję Państwu pożyczki prywatne na terenie całego kraju.

Nie wymagam zaświadczeń o dochodach i nie sprawdzam baz dłużników typu krd.

Minimum formalności i szybka wypłata gotówki do ręki lub na konto.

Brak przedpłat, brak ukrytych opłat!!!! Szybko i uczciwie, Czas realizacji do 2 dni roboczych.

Witam, oferuję Państwu pożyczki prywatne na terenie całego kraju.

Nie wymagam zaświadczeń o dochodach i nie sprawdzam baz dłużników typu krd.

Minimum formalności i szybka wypłata gotówki do ręki lub na konto.

Brak przedpłat, brak ukrytych opłat!!!! Szybko i uczciwie, Czas realizacji do 2 dni roboczych.

Powrót