Szukam osoby chętne na kredyty gotówkowe które mają dobry BIK

• Autor wątku Autor wątku investium
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
I

investium

Guest
Poszukuje osoby które mają maksymalnie <60 dni opóźnień w BIK. Nie interesują mnie pozostałe bazy, aby BIK był w miarę dobry. Kredyt do 300 000 tysięcy na korzystnych warunkach. Więcej informacji pod telefonem lub na spotkaniu. Decyzja w jeden dzień zależna od ilości wniosków. Papierologia bardzo szybko załatwiana i minimum formalności.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Jeżeli posiadasz jakąś ciekawą ofertę może przytocz ją publicznie tutaj, abyśmy wspólnie mogli o niej podyskutować :)

Kredyty gotówkowe, konsolidacyjne, hipoteczne, ubezpieczenia, konta, karty... i inne (proszę pytac - ceedartmałpagmailkropkacom)

Poszukuje osoby które mają maksymalnie <60 dni opóźnień w BIK. Nie interesują mnie pozostałe bazy, aby BIK był w miarę dobry. Kredyt do 300 000 tysięcy na korzystnych warunkach. Więcej informacji pod telefonem lub na spotkaniu. Decyzja w jeden dzień zależna od ilości wniosków. Papierologia bardzo szybko załatwiana i minimum formalności.

Witam,
Jeżeli oferta jest jeszcze aktualna to proszę o kontakt
beata.p@op.pl

Powrót