Witam,
Jestem pracownikiem Banku BPH i bardzo jestem zdziwiona że nie otrzymał Pan u nas tych 5000 na start nie miałam jeszcze sytuacji aby klient który ma czysty bik oraz nie zalega w ZUSie i US nie otrzymał pieniedzy na rozwój, oczywiście powyżej kwoty 5000 wymagamy zabezpieczenie natomiast kwota 5000 jest dostępna od ręki. (po przedstawieniu wymaganych dokumentów)
Jeżeli jest pan zainteresowany współpracą z Naszym Bankiem to porosze o kontakt a gwarantuje że tu ani wiek, ani brak histori kredytowej nie bedzie stanowił przeszkody.
Co jeszcze moge dodać - co oddział to obyczaj i inny sposób działania mimo że jestesmy jednym Bankiem, ale to już mnie nie dziwi, miałam sytuacje kiedy klient udał sie do oddziału w gdańsku i tam mu powiedziano że wogóloe nie mamy dla niego produktu (dla nowej firmy) tak że wszystko możliwe.
Zachęcam do skorzystania z mojej pomocy, ja jestem akurat pracownikiem Katowic woj. śląskie i to nasz oddział sporzadza umowę natomiast obsługiwany Pan będzie przez oddział do którego Pan ma najbliżej i tam odbedzie się załatwianie wszelkich formalności.
Pozdrawiam
Sandra