Witam. Jestem w strasznej sytuacji finansowej ... Wpakowalem wszystkie pieniadze ktore mialem i ktore zdobylem w gospodarstwo Ojca , ale niestety to nic nie pomoglo tylko wpakowalo mnie w powazne klopoty... Otóż mam 21 lat i potrzebuje konsolidacje moich zobowiazan tylko nie wiem jak sie za to zabrac , dlatego tu na forum wolam o pomoc , poniewaz chce wrocic do normalnego zycia , przez te moje klopoty spac normalnie nie moge . Posiadam 2 kredyty gotowkowe , 1 konsolidacyjny oraz mam 12 zoobowiazan w firmach pozabankowych. 1 kredyt posiadam w PKO BP na kwote 10 tys zaciagniety w 2016.02 splacany regularnie , pozostalo 24 raty po 374zl . 2 kredyt posiadam w BZ WBK na kwote 32 tys zaciagniety w 2017.01 splacona jedna rata. No i 3 kredyt to konsolidacja kredytu w t-mobile bankowe na kwote 44tys zaciagniety w 1017.02 , konsolidowalem kredyt z BZ WBK oraz dobralem kwote 6 tys. I teraz pojawia sie problem poniewaz pieniadze na splate kredytu w BZ WBK dostalem na konto , a ze potrzebowalem gotowke to nie splacilem zoobowiazania tylko wlozylem pieniadze w gospodarstwo . no i zostaly jeszcze chwilowki jest ich az 12 a łączna kwota zoobowiazan to 34 tys. W kazdej z firm posiadam spóznienie w splacie o 9 dni. Nigdy nie zalegalem ze splata oraz nigdy nie zostalem wpisany w KRD . Mam taka prozbe , czy jest wstanie ktos mi tu pomoc z tym problemem ? Chcialbym to wszystko skonsolidowac w jednym banku i splacac jedna rate , badz skonsolidowac kredyty i dobrac gotowki na chwilowki. Posiadam zatrudnienie w formie umowy o prace na czas okreslony od 09.2021 do 10.2025 nie liczac okresu probnego czyli 3 msc. Dochod netto to 2750 zl przelewem na konto. Mam nadzieje ze jest wyjscie z tej sytuacji . Moge takze otrzymac w darowiznie gospodarstwo rolne o areale 12 ha jesli moglo mi to pomoc