Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Oczywiście, że leasing, tu nawet nie ma o czym dyskutować. Tylko trzeba dobrą firmę wybrać, żeby się nie naciąć. Osobiście polecam bezpośrednio o dealera. W mojej rodzinie sprawdzić się Volkswagen vwleasing.pl mogę z czystym sercem polecić
Wzięliśmy z mężem mercedesa w leasing. Teraz dopiero robi się głośno na temat zmian z leasingu od nowego roku a mój doradca leasingowy z premiumleasin24.pl wyłożył nam temat już jakiś czas temu więc mamy tego mercedesa. Szybko poszło, bo sprawnie się zajeli wszystkim. Opłata początkowa poszła wyższa z racji podatków i dolecimy jeszcze z fajnymi ratami do końca roku. Jak coś to firma jest z Torunia i myślę warto się do nich odezwać.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.