Gdzię dostanę szybki kredyt na dowód osobisty?

Wiesz... samym stwierdzeniem, że "istnieją tacy inwestorzy", nie pomożesz ludziom, którzy tej pomocy oczekują. Jeżeli masz kontakt z takimi inwestorami to podaj je tutaj (ew. załóż nowy temat) aby pomóc. Na tym chyba opiera się działanie tego forum, prawda?

Myślę, że spokojnie możesz zapoznać się z ofertą Wonga. Powinno się udać, poza tym długo działa na rynku i ma dobre opinie, oferty tez są przeróżne więc warto zobaczyć. Ja osobiście korzystam z ich kredytu i jest wszystko w porządku.

Dobrze napisane, jednak są możliwości skorzystania z chwilówki na normalnych warunkach, jak jest ktoś zainteresowany to prosze o kontakt.

Wielkie banki często robią problemy z kredytami i mniejszymi pożyczkami, zazwyczaj bez logicznego wytłumaczenia. Profi Credit nie robił mi problemów, ani przy zaciągnięciu pożyczki, ani później przy spłacie

wszystkie pożyczki prywatne od inwestorów to jedna wielka lichwa, sensowne warunki mają tylko banki.

Jest wiele takich pożyczek.Warto poprzeglądać strony w internecie.

Tak to wymień mi ich z kilka skoro tyle ich znasz. Z tego co się orientuję zwykły człowiek z ulicy nie dostanie dzisiaj w banku kredytu na sam dowód osobisty, bardzo dobrze jest to opisane tutaj . Na takie kredyty mogą liczyć co najwyżej wybrane "bogate" grupy zawodowe np. lekarze, architekci itp.
Są szybkie kredyty w bankach dla zwykłego kowalskiego ale opócz dowodu osobistego banki zawsze wymagają coś jeszcze np. wyciąg z konta czy oświadczenie o dochodach.

No i warto pamiętać że wszystkie pożyczki / kredyty na dowód (czy też z minimalną liczbą zaświadczeń) są dużo droższe od kredytów standardowych.
Szczególnie złodziejskie oprocentowanie mają wszelkie chwilówki na dówód ich zdecydowanie odradzam brać.

W banku Raiffeisen można dostać kredyt gotówkowy i do 4 tyś nie trzeba dowodu. Sam się określasz w ilu ratach chce oddać kasę.

Poczytaj sobie o różnych rodzajach pożcyzek - w banku, parabanku i społeczna, pewnie coś wybierzesz, jak będziesz wiedzieć, o co chodzi w tym wszystkim

Powrót