Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację PWA na urządzeniu.
Uwaga: This feature may not be available in some browsers.
Sam przymierzam sie do zakupu nowego samochodu .. jednak z kredytami nie jest wcale tak dobrze. Najwiekszym minusem sa odsetki jakie trzeba zaplacic. Osobiscie zastanawiam sie nad skorzystaniem z oferty leasingowej gdyz z punktu finansowego jest to najbardziej korzystne rozwiazanie. Prowadze wlasna dzialalnosc gospodarcza, zdarzaja mi sie czeste wyjazdy w delegacje i potrzebuje szybkiego, sprawnego samochodu. Na uzywane nawet nie mam co patrzec bo taki powiedzmy 5 letni wyjdzie drozej .. a jednak zapach swiezej tapicerki w samochodzie jest bezcenny. Co do firm oferujacych leasing to ciekawie sie prezentuje ta - master1.pl Korzystaliscie moze z ich uslug? Interesuja mnie opinie z pierwszej reki .. ewentualnie prosze o inne sprawdzone rekomendacje. Pozdrawiam
Zgadzam się. Jak wybierać to tylko leasing w sprawdzonym miejscu. Leasing zdecydowanie lepszy od kredytu w banku.Ja zawsze LeasePlan smialo polecam, bylem klientem przez dlugi czas i wszystko bylo naprawde w porzadku Teraz weszlo Click&Drive wydaje mi sie ze jest super, szkoda ze tego nie bylo jak ja leasingowalem