gdzie najtańszy kredyt na auto?

MILLENIUM BANK OWSZEM MIAŁ BARDZO TANI KREDYT W LISTOPADZIE I GRUDNIU 2021 . TERAZ JEDNAK OFERTA NIECO SIĘ ZMIENIŁA I OKAZUJE SIĘ ŻE ALIOR BANK MA LEPSZE WARUNKI DLA KLIENTÓW.

Polecam firmę KREDYT OK !! Uzyskałam u nich kredyt na 17 tysięcy pod zastaw samochodu !! Jestem bardzo zadowolona !! Wiem, że mają w ofercie kredyt na zakup samochodu !! Gorąco polecam !!

Sam przymierzam sie do zakupu nowego samochodu .. jednak z kredytami nie jest wcale tak dobrze. Najwiekszym minusem sa odsetki jakie trzeba zaplacic. Osobiscie zastanawiam sie nad skorzystaniem z oferty leasingowej gdyz z punktu finansowego jest to najbardziej korzystne rozwiazanie. Prowadze wlasna dzialalnosc gospodarcza, zdarzaja mi sie czeste wyjazdy w delegacje i potrzebuje szybkiego, sprawnego samochodu. Na uzywane nawet nie mam co patrzec bo taki powiedzmy 5 letni wyjdzie drozej .. a jednak zapach swiezej tapicerki w samochodzie jest bezcenny. Co do firm oferujacych leasing to ciekawie sie prezentuje ta - Korzystaliscie moze z ich uslug? Interesuja mnie opinie z pierwszej reki .. ewentualnie prosze o inne sprawdzone rekomendacje. Pozdrawiam

Sam przymierzam sie do zakupu nowego samochodu .. jednak z kredytami nie jest wcale tak dobrze. Najwiekszym minusem sa odsetki jakie trzeba zaplacic. Osobiscie zastanawiam sie nad skorzystaniem z oferty leasingowej gdyz z punktu finansowego jest to najbardziej korzystne rozwiazanie. Prowadze wlasna dzialalnosc gospodarcza, zdarzaja mi sie czeste wyjazdy w delegacje i potrzebuje szybkiego, sprawnego samochodu. Na uzywane nawet nie mam co patrzec bo taki powiedzmy 5 letni wyjdzie drozej .. a jednak zapach swiezej tapicerki w samochodzie jest bezcenny. Co do firm oferujacych leasing to ciekawie sie prezentuje ta - master1.pl Korzystaliscie moze z ich uslug? Interesuja mnie opinie z pierwszej reki .. ewentualnie prosze o inne sprawdzone rekomendacje. Pozdrawiam

Sam przymierzam sie do zakupu nowego samochodu .. jednak z kredytami nie jest wcale tak dobrze. Najwiekszym minusem sa odsetki jakie trzeba zaplacic. Osobiscie zastanawiam sie nad skorzystaniem z oferty leasingowej gdyz z punktu finansowego jest to najbardziej korzystne rozwiazanie. Prowadze wlasna dzialalnosc gospodarcza, zdarzaja mi sie czeste wyjazdy w delegacje i potrzebuje szybkiego, sprawnego samochodu. Na uzywane nawet nie mam co patrzec bo taki powiedzmy 5 letni wyjdzie drozej .. a jednak zapach swiezej tapicerki w samochodzie jest bezcenny. Co do firm oferujacych leasing to ciekawie sie prezentuje ta - master1.pl Korzystaliscie moze z ich uslug? Interesuja mnie opinie z pierwszej reki .. ewentualnie prosze o inne sprawdzone rekomendacje. Pozdrawiam

ja ostatnio przegladam oferty roznych firm, przyznaje, bardzo konkurencyjne.. moze nie najtaniej, ale calkiem atrakcyjnie wyglada oferta leaseplan..

Ja zawsze LeasePlan smialo polecam, bylem klientem przez dlugi czas i wszystko bylo naprawde w porzadku :) Teraz weszlo Click&Drive wydaje mi sie ze jest super, szkoda ze tego nie bylo jak ja leasingowalem :D

a teraz zamiast o leasingu mysle o zakupie samochodu poleasingowego. do 9 grudnia maja znizke 2tys, mocno kuszace...;)))

Ja zawsze LeasePlan smialo polecam, bylem klientem przez dlugi czas i wszystko bylo naprawde w porzadku :) Teraz weszlo Click&Drive wydaje mi sie ze jest super, szkoda ze tego nie bylo jak ja leasingowalem :D
Zgadzam się. Jak wybierać to tylko leasing w sprawdzonym miejscu. Leasing zdecydowanie lepszy od kredytu w banku.

tak, najgorzej jest trafic na jakąś małą firmę, na początku niby wszystko ok a potem w razie problemow mozna sie niezle przejechac

No dobra, a powiedz mi bo np. Platforma Finansowa udziela leasingów konsumenckich osobom fizycznym bez działalności gospodarczej kiedy to się opłaca? Dlaczego w moim wypadku kredyt gotówkowy byłby lepszym rozwiązaniem?

Powrót