Jest komornik, umowy kredytowe zostały wypowiedziane - co robic?

• Autor wątku Autor wątku Ramona
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

Ramona

Guest
Tak.Na dzień dzisiejszy jest komornik,umowy też zostały wypowiedziane.Sama już nie wiem jakie jest całkowite zadłużenie,ale mało tego nie ma.W bankach jestem przekreślona -nie ze swojej winy.

Sytuacja wygląda niestety poważnie. Myślę że nie ma innego rozwiązania jak wziąć pożyczkę u inwestora prywatnego. Żaden bank nie udzieli ci już kredytu więc myślę, że nie ma innego roziważania.

Mimo wszystko musisz uważać. Inwestor prywatny to dobre rozwiązanie, ale tylko, jeśli jesteś w stanie wyjść na prostą. Inaczej grozi Ci spirala zadłużenia.

służe pomocą w tej dziedzinie - ja załatwiłam sobie oddzłużenie pod hipoteke a miałam windykacji komorników na ponad 120 tys a teraz oddycham z ulga :)

służe pomocą w tej dziedzinie - ja załatwiłam sobie oddzłużenie pod hipoteke a miałam windykacji komorników na ponad 120 tys a teraz oddycham z ulga :)
Witam serdecznie, mam podobne klopoty jak obecni tu uzytkownicy, mam okolo 40 tys dlugu, zero szans na kredyt konsolidacyjny czy cos w tym rodzaju. Jesli mozesz jakos pomoc bardzo prosze o kontakt, opisze dokladnie sytuacje. pozdrawiam i dziekuje.

Witam serdecznie, mam podobne klopoty jak obecni tu uzytkownicy, mam okolo 40 tys dlugu, zero szans na kredyt konsolidacyjny czy cos w tym rodzaju. Jesli mozesz jakos pomoc bardzo prosze o kontakt, opisze dokladnie sytuacje. pozdrawiam i dziekuje.

to proszę do mnie napisać smsa albo zadzwonić 795 575 463 :)
służę pomocą i rad ą :)

witam
Jest taki sposób masz coś właśnosciowego lub coś na siebie to sprobuj wziąś kredyt kompsukcyjny w geting banku lub jak pracujesz to spróboj sie z nimi dogadac przedstaw swoja sytuscje bo sa sposoby na to spróboj może sie uda

Witam, mam podobne kłopoty wpadłam w spiralę mini kredytów próbując spłacić jeden przez drugi niestety tak się nie da!! chciałabym prosić kogoś o pomoc finansową ,ponieważ pracuję bez umowy w banku nie udzielą mi kredytu ,może ktoś poleci mi jakiegoś inwestora prywatnego na obecną chwilę mam do spłaty ok 7000zł. proszę o odpowiedż

Powrót