Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
podam Ci datami: umowę z proxima mam z 15.11.2021. Pismo do PKO poszło 20.11, do chwilówek 19.11. Pierwszą ratę prowizji płaciłem 11.12 bo mam wypłatę 10-go. Więc jak widzisz wpierw poszły pisma kasę później.
Nie odpowiadasz mi na pytanie. I nie rozumiesz albo nie chcesz tego podać. Napisz taką informacje czy przed tym jak dostałeś od nich kasę na spłatę czy też kredyt, to czy ponosiłeś jakieś koszty z tego tytułu?. Napisz bo jak ktoś będzie chciał z korzystać z takiej usługi to zapłaci ale będzie wiedział że dostanie kredyt czy też pomóc.
Z poważaniem
Grzegorz Klimczak
Doradca Finansowy/Pośrednik Kredytowy
Broker i Dealer Samochodowy
tel. 790382868/506203558
Sieć Lycamobile tel. +48 729460172
e-mail:grzegorz.klimczak@o2.pl
gg: 1752886
Witam. Potrzebuję kredytu konsolidacyjnego, mam bardzo zły bik i nie tylko. Jestem zadłuzony na 15 tys i spore opużnienia. Może zna ktoś jakiś bank lub korporację która może mi pomóc. Z góry dziękuję.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.