kredyt dla osób ze złą historią w bik

• Autor wątku Autor wątku kras
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

kras

Member
witam

jaki polecacie kredyt dla osoby, która cechuje się złą historią w BIK? jaki bank wybrać??

albo.. pospłacać odczekać trochę aż minie czas przetrzymywania informacji w bik i po spłatach też można wysłać prośbę do banku o usunięcie tego niepozytywnego wpisu. najlepiej wszystko spłacić

Kredyt w banku ze złą historią w BIK -u to nie jest dobry pomysł, gdyż banków, w których się taki kredyt dostanie, nie ma. Trzeba pójść do instytucji pozabankowej.

Bank odpada, bo jeśli ma się złą historię w BIK, to bank kredytu nie udzieli. Ja skupiłbym się raczej na instytucjach pozabankowych, bo to najlepsze wyjście w tej sytuacji.

Jezeli historia w bik nie jest katastroficzna mozna starać sie o kredyt w skokach,jednak moim zdaniem zanim zacznie sie biegać samemu po wszystkich skokach lepiej udać sie do pośrednika który zajmuje sie trudnymi kredytami on pomoże w dobraniu najlepszego skoku pod dany typ klienta pozdrawiam

Kredyt na pewno nie jest łatwy, aczkolwiek najlepszym wyjściem będzie udanie się do instytucji pozabankowych. Wiele zależy również od tego, jak wysoki miałby być to kredyt.

Nie ma kredytów ze złą historią w BIK. Pozostają jedynie pożyczki pozabankowe. Ale branie ich w przypadku złej sytuacji finansowej z ryzykiem, że nie spłacisz - ZŁY POMYSŁ

Branie kredytu ze złą historią BIK nie jest najlepszym pomysłem, chwilówki też nie są wyjściem. Pomagam w takich sytuacjach, zajmuje się pomocą w wyjściu z zadłużenia, zapraszam do kontaktu anna.krosniak at o2 . pl

W imieniu osoby szukającej kredytu szukam najlepszych rozwiązań, prowadzę negocjacje z bankami i wierzycielami. Musiałabym więcej wiedzieć na temat zadłużonej osoby. Na prawdę dużo da się zdziałać odezwij się anna.krosniak małpa o2 kropka pl Pozdrawiam

Branie kredytu ze złą historią BIK nie jest najlepszym pomysłem

Zgadza się, bardzo łatwo w ten sposób wpaść w pętlę kredytową. Lepszym rozwiązaniem jest renegocjacja istniejących zobowiązań oraz z czasem budowanie pozytywnej historii w BIK np. poprzez zakupy ratalne.

Pozdrawiam,

eRzecznik BIK

Powrót