kredyt firmowy na start

gerta

Member
Mam zamiar otworzyć własną niewielką działalność. Jednakże potrzebuję pewnych środków finansowych na ten cel. Jaki bank polecacie aby udzielił
kredyt firmowy na start????

Myślę, że większość banków udzieli ci takiego kredytu. Jednakże na pewno będą chcieli zabezpieczenie -żyranta, albo zastaw:)

Na rozpoczęcie działalności polecam skontaktować się z idea bank. Jest to bank, który udziela pożyczek dla przedsiębiorców i wydaje się być najlepszym w tym względzie. Jednocześnie oczywiście można popytać w innych bankach.

Polecałbym w tej sytuacji Idea Bank. Wydaje się, że jest to obecnie najlepszy bank udzielający kredytów dla firm, w tym również dla tych początkujących na rynku podmiotów.

Jeżeli szukasz pieniędzy na start działalności to zapraszam do Idea Banku po "Kredyt na start + Rok bez ZUS":
Idea Bank - Kredyt na Start - Opinie, Warunki
Oferta ta została stworzona specjalnie dla osób takich jak Ty - przedsiębiorców otwierających swoją działalność. Kredyt w kwocie do 350 tys. zł (z zabezpieczeniem) lub do 25 tys.zł (bez zabezpieczenia) z okresem kredytowania do 10 lat.

Pozdrawiam,
Michał Ostrowski

Ja również polecam Idea Bank. Jeśli chodzi o firmy, to jest to jeden z najlepszych banków działających na naszym rynku, choć oczywiście można poszukać także w innych miejscach.

Idea Bank, Getin Bank. Prawdę mówiąc jednak należałoby się przejść po bankach i zapytać w jakim banku dostaniemy taki, a taki kredyt i na jakich warunkach.

Najlepszym wyjściem jest zapytanie o warunki we wszystkich możliwych bankach, w ten sposób jest przegląd całej sytuacji.

Poelcałbym w tym momencie Polbank. Zetknąłem się z bardzo dobrą ofertą. Myślę, że wiele podmiotów tam właśnie można dostać kredyt.

Nie wszystkie banki niestety udzielą kredytu firmie które dopiero co powstała. Przy dużych kwotach warto popytać o kredyt na start w Idea Banku (udzielają kredytu do 350 ooo złotych), przy kwocie rzędu 20 000 tak naprawdę mamy jeszcze tylko 3 banki, które udzielą kredytu dla firm: BPS, FM Bank, Pekao SA.

Oczywiście co innego gdy firma jest już na rynku kilka lat, wtedy wszystkie banki praktycznie są w stanie udzielić takiego kredytu.

Powrót