Potrzebuję pomocy w spłacie zobowiązań.

michal1989

New Member
Dzień dobry,

Mam nieciekawą sytuację, ponieważ doprowadziłem do sytuacji że mam długi.
Santander na 3 000 zł
T-mobile bankowe (Alior) na kwotę 3 500 zł
Obawiam się jeszcze wypowiedzenia pożyczki na 16 000 zł w Aliorze, jednak pilnuję by do tego nie doszło.

Problem pojawił się gdy straciłem pracę,a przez to płynność finansową, w dodatku nie miałem zabezpieczenia finansowego i niestety jestem w obecnej sytuacji.

Od czerwca tego roku mam zatrudnienie, pełen etat - umowa o pracę (2 600 zł netto) plus druga, dorywczą - 1 200 zł netto - umowa zlecenie.
Niestety swoje pierwsze wynagrodzenia za czerwiec otrzymam około 15 lipca, natomiast pieniądze są mi pilnie potrzebne, żeby dokonać częściowych wpłat do końca czerwca.

Od kogo/gdzie mógłbym pożyczyć kwotę do 2 000 zł, do końca czerwca?

będę wdzięczny za jakieś rady.

Pozdrawiam

Najlepiej od kogoś znajomego/rodziny. Może ktoś ma dobre zarobki to pożyczy ci np. pod zastaw jakiegoś sprzętu lub auta. Przynajmniej odsetek nie będzie. A swoją drogą może warto negocjować z bankiem i odroczyć spłatę na późniejszy termin...?

Dzień dobry,

Mam nieciekawą sytuację, ponieważ doprowadziłem do sytuacji że mam długi.
Santander na 3 000 zł
T-mobile bankowe (Alior) na kwotę 3 500 zł
Obawiam się jeszcze wypowiedzenia pożyczki na 16 000 zł w Aliorze, jednak pilnuję by do tego nie doszło.

Problem pojawił się gdy straciłem pracę,a przez to płynność finansową, w dodatku nie miałem zabezpieczenia finansowego i niestety jestem w obecnej sytuacji.

Od czerwca tego roku mam zatrudnienie, pełen etat - umowa o pracę (2 600 zł netto) plus druga, dorywczą - 1 200 zł netto - umowa zlecenie.
Niestety swoje pierwsze wynagrodzenia za czerwiec otrzymam około 15 lipca, natomiast pieniądze są mi pilnie potrzebne, żeby dokonać częściowych wpłat do końca czerwca.

Od kogo/gdzie mógłbym pożyczyć kwotę do 2 000 zł, do końca czerwca?

będę wdzięczny za jakieś rady.

Pozdrawiam

Powrót