Pożyczka gotówkowa bez zaświadczeń - w jakim banku można ją uzyskać?

milka789

Member
witam

Mam zamiar podjąć pożyczkę na około 10 000 zł. Jednak chce aby nie trzeba było ządnych zaświadczeń, czy jest możliwe aby otrzymać własnie taki kredyt w banku? czy też bez żaswiadczeń bank po prostu nie wyda takiej pożyczki?

Szybko i przez Internet oferuje iGotówkę na naszej stronie w dziale: "gotówkowe" (link aktywny w stopce). Oferta do 20 tyś zł na 60 miesięcy. Cała procedura przez Internet a pieniądze są przelewane w ciągu 20 minut na konto klienta

Witaj:) Z tego co się orientuję jeśli chodzi o pożyczki i kredyty to raczej w żadnym banku ci nie udzielą kredytu bez żadnych zaświadczeń ale możesz jeszcze popytać doradców Gerwerto co wiedzą na ten temat.

witam

Mam zamiar podjąć pożyczkę na około 10 000 zł. Jednak chce aby nie trzeba było ządnych zaświadczeń, czy jest możliwe aby otrzymać własnie taki kredyt w banku? czy też bez żaswiadczeń bank po prostu nie wyda takiej pożyczki?

Jeśli nie masz udokumentowanego dochodu to i nie masz kredytu. Natomiast każda forma zatrudnienia jak umowa zlecenie czy też o dzieło jest już umową legalną , dzięki której można się już starać o kredyt.

Z poważaniem

Grzegorz Klimczak

Doradca Finansowy.

Kontakt w Profilu

Jeśli masz wpływy na konto to masz szansę dostać kredyt mi tak ING dało 17 tyś i to jeszcze bez wizyty w banku a przez internet. 30 sek i kasa na koncie

jeśli chcesz żeby było jak najmniej zaświadczeń i formalności w procesie pożyczania gotówki to polecam pożyczki bez bik ww.proficredit.pl w Profi Credit Poland. Po uzupełnieniu formularzu automatycznie dostajesz odpowiedź :)

Wszystko fajnie kredyt na wyciągi, tylko klient w BOŚ banku musi również dostarczyć Zaświadczenie o zarobkach. chyba że ktoś robi wałki w oddziale bankowym to długo tam nie popracuje.

Z poważaniem

Grzegorz Klimczak

Doradca Finansowy.

Kontakt w Profilu

zaświadczenie o zarobkach jest wymagane powyżej kwoty 20 tysięcy. Natomiast do 20 tysięcy wystarczy pełna historia z konta.

Jak pracownik chyba orientuje się bardziej. :)

Pozdrawiam
Angelika Jachowicz Wróblewska

zaświadczenie o zarobkach jest wymagane powyżej kwoty 20 tysięcy. Natomiast do 20 tysięcy wystarczy pełna historia z konta.

Jak pracownik chyba orientuje się bardziej. :)

Pozdrawiam
Angelika Jachowicz Wróblewska

Zwracam ci honor, masz rację. Do 20tyś klient może przedstawić wyciągi bankowe i to wystarczy. Do 20tyś podejmuje decyzję Dyrektor banku, i też dla tego łatwo jest dostać taki kredyt. Tylko ciekawi mnie jedno że gość starci pracę na początku miesiąca i dostaje kredyt. Paranoja.

Z poważaniem

Grzegorz Klimczak

Ja bez zaświadczenia z pracy otrzymałam kredyt. Załatwiła mi go Kancelaria Finansowa z Wrocławia. Potrzebowałam szybkiej gotówki na remont, a jak na złość moja kadrowa była na chorobowym.. Inne biura proponowały mi instytucje pozabankowe, gdzie był baaaaardzo wysoki procent - chociaż nie wiem czemu, bo historię kredytową miałam dobrą, tylko nie mogłam szybko donieść zaświadczenia. Miałam za to wyciągi bankowe... Dlatego polecam Biuro Kredytowe, które mieści się we Wrocławiu, Pl. Nowy Targ 28. gabinet 101. Nr do nich to: 730310302

Powrót