Provident dla firm opinie? Czy to się opłaca?

Nie sądzę, aby Provident był odpowiednim rozwiązaniem. Jest tutaj naprawdę bardzo wysokie oprocentowanie. Ta inwestycja po prostu się nie opłaca dla żadnej z firm, szczególnie początkującej i małej..

Provident udzieli takie pożyczki, bo to jest jego działka, ale zasadniczo firmy nie biorą pożyczek w takich instytucjach, bo im się to nie opłaca. Najlepszym rozwiązaniem jest wzięcie kredytu w którymś z banków.

Jak pierwszy raz zobaczyłem tę reklamę to od razu przyszło mi na myśl "Nie ma to jak rozpoczynać swoją przygodę z przedsiębiorczością od zbyt dużych kosztów stałych". Oczywiście nie neguję tutaj finansowania swojej działalności poprzez kredyty, ale nie z takim oprocentowaniem jak w providencie, bo to pierwszy krok do trumny. Lepiej skorzystaj z oferty bankowej, porównaj sobie dostępne kredyty za pomocą porównywarki kredytów dla firm

Provident to na pewno nie jest najlepsza z możliwości podjęcia kredytu na firmę. Zasadniczo dla prywatnych pożyczek jest to dobre miejsce, ale jeśli ktoś chce pożyczkę dla firmy, to zdecydowanie lepszym rozwiązaniem jest podjęcie tegoż kredytu w banku.

Każdy pisze że Provident się nie opłaca . A jak jest nóż na gardle i nikt inny nie chce dać takiej pożyczki . Wiadomo że pożyczki bankowe byłyby lepszym rozwiązaniem,ale tak samo jak oferta Providenta dla prywatnych osób przyjeła się na rynku tak pewnie będzie i w tym wypadku, mimo dużych kosztów.

Nie ma czegoś takiego jak kredyt firmowy w Providencie. Żadna firma tam nie bierze kredytów. Dla firm najlepszym rozwiązaniem są kredyty w bankach i tylko tam.

Nie sądzę, żeby jakakolwiek szanująca się firma korzystała z usług Providenta, gdyż warunki pożyczki w tej firmie na pewno nie są najlepsze i mamy do czynienia z dużymi kosztami.

To się totalnie firmie nie opłaca. Provident działa dla prywatnych osób, a nie dla firm i żadne firmy nie korzystają z jego usług. Najlepszy dla firmy jest bank.

Provident jest firmą, z której nie korzystają firmy, ale tylko i wyłącznie prywatni pożyczkobiorcy. Firmom się po prostu to nie opłaca.

Nie słyszałam, aby można było w Providencie zaciagnąć kredyt firmowy. Chyba ze coś nowego powstało na rynku.

Powrót