Udzielę pożyczki dla osób posiadających zadłużenie w BIK i KRD/komornik(PRYWATNIE)

Witam, potrzebuję 30 000 zł. Mam problem z bikiem (mój były mąż obniżył mi scoring przez wspólny kredyt). Prowadzę działalność gospodarczą, firma dochodowa (około 6000-8000 miesięczny zysk, w drugiej połowie roku znacznie wyższy). Proszę o pomoc

Witam, w ostatnich latach byłam w podobnej sytuacji. Posiadałam kolosalne kredyty, pozaciągałam pełno chwilówek, weszłam w tą całą pętle kredytową i nie umiałam już z niej wyjść. Komornik również wiele razy pukał do moich drzwi. Również tak jak Ty szukałam pomocy na różnych forach, i w jednych z nich ktoś polecił Pana Mariusza. Skontaktowałam się z nim jakiś czas temu i pomógł on mi ustabilizować moja sytuacje finansową, zatem śmiało mogę go polecić dalej. Od momentu wyjścia nad prostą moje życie wróciło na dawny tor i żyje mi się znacznie lepiej, mogę w końcu spać spokojnie.

Witam
Pilnie potrzebuje kwoty 14000 na spłatę chwilowek. Bardzo chce odzyskać płynność finansową i wyjść z długów.
Splacalam chwilowke chwilowka.
Ale chciałabym już przestać i mieć jedna mniejsza rate. Spłacić wszystko to, co nabralam.
Naprawdę bardzo mi zależy. Mam 2 małych dzieci i pieniądze zamiast dla nich ida do innych instytucji.
Bardzo proszę o pomoc

Udzielam pożyczek dla osób posiadających zadłużenie w BIK,BIG i
KRD.Bez zabezpieczeń i sprawdzania baz KRD,BIK,BIG,bez zaświadczeń itd...
Również dla osób z zajęciami komorniczymi.

Pożyczki udzielamy do 100tys.Długi Okres Kredytowania.
Nie pobieramy: przedpłat, zadatków, ani zaliczek
Oprocentowanie oraz warunki kredytu ustalane są indywidualnie po kontakcie e-mail.
Każde zgłoszenie traktujemy poważnie!!!

Wszystko załatwiamy w kilka dni!
Pilnie potrzebuje 6 tysiecy zeby splacic dlug za czynsz oraz inne dlugi

Oprocentowanie oraz warunki kredytu ustalane są indywidualnie po kontakcie e-mail.

Witam,chciałbym pożyczyć okolo 13tys.,gdyż wpadłem w spirale chwilówek...

Witam,
Bardzo proszę o kontakt,mam sporo chwilówek które chciałbym spłacić i płacić jedna rate,bank odmawia mi kredytu ze względu na niska zdolność kredytowa.
Proszę o kontakt.

Witam ponownie,
Czy ktoś z Państwa uzyskał pomoc?Pisalam ponad tydzień temu,nie uzyskałam
żadnej odpowiedzi,uważam zatem że ktoś sobie ładnie z nas kpi i śmieje się czytając nasze żale.

Witam, w ostatnich latach byłam w podobnej sytuacji. Posiadałam kolosalne kredyty, pozaciągałam pełno chwilówek, weszłam w tą całą pętle kredytową i nie umiałam już z niej wyjść. Komornik również wiele razy pukał do moich drzwi. Również tak jak Ty szukałam pomocy na różnych forach, i w jednych z nich ktoś polecił Pana Mariusza. Skontaktowałam się z nim jakiś czas temu i pomógł on mi ustabilizować moja sytuacje finansową, zatem śmiało mogę go polecić dalej. Od momentu wyjścia nad prostą moje życie wróciło na dawny tor i żyje mi się znacznie lepiej, mogę w końcu spać spokojnie.
Witam. Ma Pani kontakt do tego Pana Mariusza??

Witam chciałabym pożyczyć 18000zł 16000zł na ogrzewanie centralne w mieszkaniu. Mam pasje stała 2200zł, 750zł alimenty i 1000zł 500+ ,firma co ma mi robić poszła mi na rękę trochę bo mogę spłacać w dwóch ratach Ale żeby było spłacone na koniec roboty, zima tuż tuż A ja mam dwa pokoje w tym jeden dla dzieci i jeden z aneksem kuchennym i jeden piec kaflowy. Nie damy rady zimą u dzieci grzeje urzędnikiem i koszta za prąd kosmiczne. W banku nie dostane kredytu za wcześniejsze kłopoty finansowe. Gdyż ojciec dzieci siedział w więzieniu nie płacił nic na dzieci teraz płaci co miesiąc i nie było żadnych 500+ więc zapisałam chwilówki juz jestem na czysto ale rysa w historii została teraz mogę spłacać 1000zł miesięcznie. Bardzo mi zależy na tym ogrzewaniu bo z tym piecem to utrapienie po pracy zimą zimno zanim się rozpalić i grzeje to już jest wieczór. Bardzo proszę o pomoc i kontakt

Witam potrzebuje pożyczki wszyscy odmawiają ze względu na BIK mam stały dochód proszę o informację czy możecie mi pomóc potrzebuje 15000

Witam, jestem zainteresowana pożyczką w kwocie 25000 zł. Potrzebuje pilnie na spłatę innych zobowiązań. Mam stałą pracę, dochód 1800 zł + 350 zł nie udokumentowany. Będę wdzięczna za odpowiedź.

hmm dlaczego ja otrzymuje informacje na poczte od Avi skoro ja tez jestem zaintresowana pozyczka ,a czrkam na info od Pana Adama ogloszeniodawcy pozyczki

Powrót