Udzielę pożyczki dla osób posiadających zadłużenie w BIK i KRD/komornik(PRYWATNIE)

Udzielam pożyczek dla osób posiadających zadłużenie w BIK,BIG i
KRD.Bez zabezpieczeń i sprawdzania baz KRD,BIK,BIG,bez zaświadczeń itd...
Również dla osób z zajęciami komorniczymi.

Pożyczki udzielamy do 100tys.Długi Okres Kredytowania.
Nie pobieramy: przedpłat, zadatków, ani zaliczek
Oprocentowanie oraz warunki kredytu ustalane są indywidualnie po kontakcie e-mail.
Każde zgłoszenie traktujemy poważnie!!!

Wszystko załatwiamy w kilka dni!
Witam,nie wiem jak zaczac opisywac cala sytuacje. Jestem osoba mloda,mam 30 lat i niestety,albo stety na wlasne zyczenie popadlem w dlugi finansowe. Sa to pozyczki pozabankowe i aktualnie kredyt w banku,mniej wiecej cala kwota zadluzenia siega ok 60000zl.Zaczelo sie to od stycznia od problemow prywatnych,przez problemy w pracy ,ktore spowodowaly,ze ja utracilem przez co teraz nie jestem w stanie wyjsc z petli finansowej ktora wpadlem. Zaczalem nowa prace,niestety moje zobowiazania przekraczaja wysokosc mojej pensji,a firmy windykacyjne nie daja mi juz spokoju. Chcialbym wyjsc z tego ale nawet nie wiem od czego zaczac,gdzie sie zglosci. Czy jest ktos kto moglby mi pomoc,osoba prywatna,firma udzielajaca pozyczek dla zadluzonych?Pozdrawiam.

Witam .Jestem w trudnej sytuacji bardzo prosze o pomoc.Potrzebuje pozyczki na splate innych zobowiazan aby placic jedna rate. Jestem na emeryturze i pracuje dorywczo. Moja sytuacja wynika z tego , ze na ratowanie zycia mojego wnuka zaciagnelam jedna potem kolejna pozyczke .Nie wiem czymmam szanse na uzyskanie finansowania
Bardzo prosze o odpowiedz

Oprocentowanie oraz warunki kredytu ustalane są indywidualnie po kontakcie e-mail.

Witam. Potrzebuje 10 000 na 24 rat. Prosze o kontakt.

Witam poszukuje kredytu proszę o kontakt.

Witam,chciałabym uzyskac pozyczki w kwocie 40tys.zł z ewentualną rata do 700zł.Na dzien dzisiejszy nie posiadam zadnych zadłużen i komorników lecz bank sie wypina na mnie mimo ze mam miesiac w miesiac wpływy ok.5tys.na konto.Chciałabym spłacic wszystko i spłacac jedna rate.
Posiadam umowe o prace na czas nieokreslony.Prosze o kontakt.Pozdrawiam

Prosze o kontakt

Witam. Potrzebuję 25000 na spłatę wszystkich zobowiązań. Mógłbym spłacać co miesiąc po 700 zł raty. Proszę o kontakt

Witam , straciłam kontrolę nad splata chwilówek , chciałbym spłacić na raz i płacić jedną ratę co miesiąc , regularnie place kredyt w banku tak samo regularnie płaciłabym raty tu. Proszę o pomoc. Mam dwoje dzieci stałe dochody które nie ogarniają zaległości i ponagleń. Czekam na kontakt.

Powrót