Udzielę pożyczki dla osób posiadających zadłużenie w BIK i KRD/komornik(PRYWATNIE)

Witam jestem zainteresowana pożyczką w kwocie 50000zł na spłatę innych zobowiązań z długim okresem spłaty.Bardzo proszę o kontakt.

Witam, potrzebuję pożyczki 15000 tys złotych mam umowę o pracę i 2500 zł na rękę. Proszę o kontakt 669609978

Witam,
Prosze o pomoc , nie wiem gdzie moge ja uzyskac .Szukam prywatnej pozyczki do 10000 zl na splate swoich zobowiazan . Pracuje na umowe o prace na czas nieokreslony moj dochod netto to okolo 3000 zl. Chciala bym wyjsc z tej trudnej sytuacji , miec jedna rate ktora bede splacac regularnie i spac spokojnie . Bardzo prosze o kontakt jesli jest tu ktos , kto pomoze mi wyjsc z klopotow . Pozdrawiam moj mail . laura.g@ onet.pl

Witam, jestem zainteresowany,potrzebuję kredytu na spłatę zobowiązań, proszę o kontakt 535567114 , najlepiej sms, oddzwonię.

Moj problem polega na tym ze nabralem chwilowek na 20000 i nie mam z czego spłacić banki odmawiaja mi kredytow bo nie mam zdolności
Moje finanse
1950 zl na rękę
1300 zl rat nie da sie ich skonsolidowac bo wstyczniu byla robiona konsolidacja namaks okres kredytowania
Nie mam pojecia co robic moze ktos mi pomoze z gory dziekuje za pomoc

Witam potrzeboje szybko pozyczki rozpoczynam wlasna dzialalnosc w banku chca zatrudnienia i roznych dokumentow a ja gotowki potrzebuje juz teraz.Prosze o kontakt 531911369 pierw sms wiadomosc. Moge miesiecznie splacac po1000zl

Witam,
jak najszybciej muszę spłacić zobowiązania na kwotę 20 000 tys, po spłaceniu tego, mając jedną ratę wszystko by się ułożyło. Mam kilka opóźnień które rosną w chwilówkach.
Bardzo proszę o szybki kontakt

Udzielam pożyczek dla osób posiadających zadłużenie w BIK,BIG i
KRD.Bez zabezpieczeń i sprawdzania baz KRD,BIK,BIG,bez zaświadczeń itd...
Również dla osób z zajęciami komorniczymi.

Pożyczki udzielamy do 100tys.Długi Okres Kredytowania.
Nie pobieramy: przedpłat, zadatków, ani zaliczek
Oprocentowanie oraz warunki kredytu ustalane są indywidualnie po kontakcie e-mail.
Każde zgłoszenie traktujemy poważnie!!!

Wszystko załatwiamy w kilka dni!
Witam jaki jest okres spłaty i jakie najmniejsze możliwe raty na kwotę 80 tyś.?

Oprocentowanie oraz warunki kredytu ustalane są indywidualnie po kontakcie e-mail.

Wit

Witam .Jestem w trudnej sytuacji bardzo prosze o pomoc.Potrzebuje pozyczki na splate innych zobowiazan aby placic jedna rate. Jestem na emeryturze i pracuje dorywczo. Moja sytuacja wynika z tego , ze na ratowanie zycia mojego wnuka zaciagnelam jedna potem kolejna pozyczke .Nie wiem czymmam szanse na uzyskanie finansowania
Bardzo prosze o odpowiedz

Witam .Jestem w trudnej sytuacji bardzo prosze o pomoc.Potrzebuje pozyczki na splate innych zobowiazan aby placic jedna rate. Jestem na emeryturze i pracuje dorywczo. Moja sytuacja wynika z tego , ze na ratowanie zycia mojego wnuka zaciagnelam jedna potem kolejna pozyczke .Nie wiem czymmam szanse na uzyskanie finansowania
Bardzo prosze o odpowiedz
Witam
Prosze napisac jaką kwote zobowiązan Pani posiada oraz na jakim są etapie?
Pozdrawiam
DRest

Dzień Dobry. Jestem zainteresowana kwotą do 20 tyś na dłuższy okres z niższą ratą. Potrzebuję pomocy w uregulowaniu zaległości i spłacie zobowiązań. Mam stały dochód. Nie posiadam komornika. Moją stabilność finansową zrujnował nagły wypadek losowy- śmierć brata w innym kraju.(Koszta ze sprowadzeniem zwłok do kraju)Proszę o odpowiedź .

Bardzo proszę o pilną odpowiedź potrzebuje około 15tys zł

Witam - jestem zainteresowana pozyczka - min 5000 ale jesli bylaby szansa na wiecej (tzn warunki bylyby dla mnie do spelnienia) to i wiecej...
Jesli ogloszenie jest jeszcze aktualne, prosze o informacje jak sie mozna z Państwem skontaktowac.

Witam, interesuje mnie pożyczka w kwocie 10 000 zł w celu spłacenia chwilówek. Posiadam stałe zatrudnienie oraz zarobki. Proszę o kontakt. Jeżeli telefoniczny to pierw SMS a ja oddzwonię. Mam niestandardowe godziny pracy i nie odbieram wtedy telefonu.
Mój numer 793470037

Powrót