Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację PWA na urządzeniu.
Uwaga: This feature may not be available in some browsers.
Jestem osobą która może Ci pomóc w Twojej trudnej sytuacji. Jeżeli chcesz wziąć pożyczkę pod zastaw nieruchomości - NIE RÓB TEGO !!. Nie udzielam pożyczek, które pogrążą Cię jeszcze bardziej.
Pomagam ludziom, którzy chcą naprawdę wyjść z długów. Opisz na forum swoja sytuacje.
Jestem osobą która może Ci pomóc w Twojej trudnej sytuacji. Jeżeli chcesz wziąć pożyczkę pod zastaw nieruchomości - NIE RÓB TEGO !!. Nie udzielam pożyczek, które pogrążą Cię jeszcze bardziej.
Pomagam ludziom, którzy chcą naprawdę wyjść z długów. Opisz na forum swoja sytuacje.
WitamPotrzebuję pomocy - a raczej moja siostra. Nie chodzi o finansowe wsparcie, bo z tym jej pomogę. Potrzebuję informacji. Chodzi o to, że siostra ma dług w banku. Dług został oddany w ręce zewnętrznej firmy a potem zajął się nim komornik. Siostra go spłaca. Wczoraj dostała pismo, w którym firma zewnętrzna proponuje jej ugodę i odstąpienie od komornika. Pytanie, które chciałbym zadać - czy można podpisać ugodę z firmą gdy jest już komornik czy już za późno? Oni doskonale wiedzą, że siostra ma komornika, bo to oni skierowali dalej sprawę. Chciałbym jej pomóc, ale nie chcę sytuacji,w której dam jej pieniądze na ugodę a potem okaże się, że są jeszcze koszty komornika i będzie się biedna dalej męczyła...
Witam. Chcial bym prosic o pomoc od jakiegos czasu wpadlem w spirale zadłuzenia na okolo 20 000 znalazlem sobie dobra prace na umowe na 2lata do 2018r. do konca maja a potem dostane umowe stała ale nie daje rady wujsc z dlogow chcial bym zamienic te wszystkie dlugi na jedna rate chociaz. Od pewnego czasu cale zycie sie zmienilo diametralnie mam dwoje dzieci i dla nich chce budowac przyszlosc i niedawno dowiedzialem sie ze tata ma zlosliwy nowotwor i musi zaczac przyjmowac chemie, komornicy dopiero od tygodnia zaczeli mnie odwiedzac straszac wiezieniem, blagam o pomoc moj prywatny tel. 510626574