Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację PWA na urządzeniu.
Uwaga: This feature may not be available in some browsers.
WitamCzy ktos dostał kredyt? Bardzo pilnie potrzebuję pożyczki na spłatę zadłużenia. Już nie mam sił dalej tego ciągnąć. Już mam myśli samobójcze. Proszę o pomoc.
Dzień DobryWitam mam kolo 20tys dlugow komornika pilnie potrzebuje pomocy poniewaz juz nie daje sobie rady z tym wszystkim mam synka wczesniaka ktory czesto choruje i te dlugi...ciezko znalezc kogos kto by pomogl chcialabym wszystko posplacac a w ramach tego miec jedna rate splaty niestety jak sie widnieje w bik krd to sie nigdzie nie dostanie :-(
WitamPisze do pana potrzebuje pomocy żaden bank nie chce mi udzielić pożyczki żeby spłacić chwilowki. Pomogłam osobie i na siebie wzięłam chwilowki a teraz ta osoba mnie unika całkowicie a ja nie jestem w całości zapłacić jednej chwilowki i do tego spłacić jeszcze jednej. Moge spłacać miesięcznie po 400 do 500 zł miesięcznie ale takich rat co mi każą spłacać to nie jestem wstanie. Prosze o pomoc
Jestem osobą która może Ci pomóc w Twojej trudnej sytuacji. Jeżeli chcesz wziąć pożyczkę pod zastaw nieruchomości - NIE RÓB TEGO !!. Nie udzielam pożyczek, które pogrążą Cię jeszcze bardziej.
Pomagam ludziom, którzy chcą naprawdę wyjść z długów. Opisz na forum swoja sytuacje.
Firma zewnętrzna prowadziła sprawę na zlecenie banku, ale dług nie został im sprzedany, choć nie wiem - siostra mówi, że zawsze jest uznawana za dłużnika banku.Witam
Rozumiem, ze bank sprzedal wierzytelnosc firmie zew. Prosze napisac z czyjego wniosku wszczete zostalo postepowanie egzekucyjne, banku czy moze nowej firmy? Aktualny wierzyciel zawierając ugode z Pana siostrą powinien zlozyc do komornika wniosek o zawieszenie badz umozenie postepowania.
Jestem osobą która może Ci pomóc w Twojej trudnej sytuacji. Jeżeli chcesz wziąć pożyczkę pod zastaw nieruchomości - NIE RÓB TEGO !!. Nie udzielam pożyczek, które pogrążą Cię jeszcze bardziej.
Pomagam ludziom, którzy chcą naprawdę wyjść z długów. Opisz na forum swoja sytuacje.