Aby można było zaproponowac jakieś rozwiązanie wyjścia z Pani kłopotów finansowych, potrzebne jest więcej informacji. Zatem pozwolę sobie zadzwonić, żeby je uzyskać.
Pozdrawiam serdecznie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację PWA na urządzeniu.
Uwaga: This feature may not be available in some browsers.
Aby można było zaproponowac jakieś rozwiązanie wyjścia z Pani kłopotów finansowych, potrzebne jest więcej informacji. Zatem pozwolę sobie zadzwonić, żeby je uzyskać.
Pozdrawiam serdecznie
Proszę podać do siebie jakiś kontkat bądź napisać do mnie na maila, celem uzyskania więcej informacji dot. Pani zdolności kredytowej i zaproponowania metody oddłużenia.Witam wpadłam w pętle kredytową z chwilówkami chciała bym to wszystko spłacić ale żaden bank nie udzieli mi pożyczki bo nie mam zdolności kredytowej spłacam też hipotekę ale tam jest wszystko ok w tej chwili mój dług urósł do kwoty około sześćdziesiąt tysięcy czy jest ktoś w stanie pożyczyć mi taką kwotę i jak by to miało wyglądać żaden zastaw nie wchodzi w gre pracuję w firmie państwowej na czas nieokreślony jestem zatrudniona od 01.02.1996r na reke mam 1800zł
WitamWitam. Już nie wiem co robic. Wpadłam w pętlę zadłużenia. Już nie wyrabiam się że splatami. Pogubiłam się kompletnie. Nie mogę już o niczym innym myśleć. Rodzina o niczym nie wie i nie che żeby wiedziała. Nie wiem gdzie szukać pomocy. Coraz częściej nie chce mi się żyć , ale mam ośmioletni ego synka i próbuje walczyć dla niego. Dodam że pracuje na własny rachunek średnio wyciągam o 3000-3500zl. Już powoli zasłużyłem mieszkanie które należy do teściów... Proszę o pomoc. Chce jakoś moc znowu widzieć sens zycia
Witam serdecznieWitam.
Znalazłam się w okropnej sytuacji spędzającej sen z powiek. Mam zadłużenia na łączną kwotę około 70 tysięcy złotych. W jednym banku już płacę nieregularnie. Spłata w kolejnym jest okropnym wyzwaniem. Obecnie jestem w ciąży,na zwolnieniu chorobowym. Bardzo potrzebuję pomocy. Nie chcę jałmużny. Chcę z tego wyjść uczciwie na warunkach takich aby było to dla mnie możliwe. Blagam!
Witam wpadłam w pętle kredytową z chwilówkami chciała bym to wszystko spłacić ale żaden bank nie udzieli mi pożyczki bo nie mam zdolności kredytowej spłacam też hipotekę ale tam jest wszystko ok w tej chwili mój dług urósł do kwoty około sześćdziesiąt tysięcy czy jest ktoś w stanie pożyczyć mi taką kwotę i jak by to miało wyglądać żaden zastaw nie wchodzi w gre pracuję w firmie państwowej na czas nieokreślony jestem zatrudniona od 01.02.1996r na reke mam 1800zł
Witam. Na czym polega ogłoszenie upadłości? Nie posiadam NIC na własność.Witam serdecznie
Przy takiej kwocie zobowiązań i obecnych możliwościach zarobkowych, proponuje rozważenie ogłoszenia upadłości konsumenckiej, w wyniku której Sąd ostatecznie umorzy wszystkie zobowiązania zaciągnięte do dnia wydania postanowienia w przedmiocie otwarcia postępowania. Jednak aby było to możliwe, należy spełnić pewne warunki tj. mieć zdolność upadłościową. Jeśli bliżej będziesz zainteresowana tym rozwiązaniem, odezwij się proszę.